Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 + G27 - jakie wrażenia?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 5 + G27 - jakie wrażenia?

Planuję sobie zakupić gt5 z g27, lecz nie wiem czy taki wydatek ma sens. Wyczytałem o wielu problemach kierownicy z GT5 i nie wiem ile w tym prawdy (wiem, że patch 2.00+ poprawia jakość z jazdy) Jak się sprawuje force feedback oraz ogólne sterowanie przy użyciu G25/G27? Czy - krótko mówiąc - jazda przynosi frajdę?

Re: Gran Turismo 5 + G27 - jakie wrażenia?

Krótko odpowiadając - GT5 + G27 = frajda gwarantowana
    Ja od ponad 2 lat śmigam w takiej konfiguracji i jestem mega zadowolony. Używam kiery podczas śmigania w GT często (raz do kilku razy w tygodniu) i nic ale to nic się nie zepsuło, nic nie szwankuje, sprzęcik działa perfekt. Siłę FF możesz sobie ustawić (skala 1-10, ja mam gdzieś w połowie i jest ok). Problemy może dotyczą innych kierownic słabszej jakości.

Ja raczej nie widzę sensu kupowania kiery z GT5 skoro już za 2 dni premiera GT6...

Komentarz

Też jestem mega zadowolony z G27, odpukkać nic się nie popsuło i jaościowo świetnie. jedynie kiedyś by mi chodził po głowie Fanatec ale cena niestety....
      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
      B Spec - 40 level
      60 x Gold
      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
        Krótko odpowiadając - GT5 + G27 = frajda gwarantowana
        Ja od ponad 2 lat śmigam w takiej konfiguracji i jestem mega zadowolony. Używam kiery podczas śmigania w GT często (raz do kilku razy w tygodniu) i nic ale to nic się nie zepsuło, nic nie szwankuje, sprzęcik działa perfekt. Siłę FF możesz sobie ustawić (skala 1-10, ja mam gdzieś w połowie i jest ok). Problemy może dotyczą innych kierownic słabszej jakości.

Ja raczej nie widzę sensu kupowania kiery z GT5 skoro już za 2 dni premiera GT6...
        Ustaw siłę FFB na 10 - podziękujesz mi później

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez SzczwanyGapa
          Ustaw siłę FFB na 10 - podziękujesz mi później
          jeździłem już na takim ustawieniu i... nie wiem za co mam ci podziękować

Komentarz

Na DFGT lepiej "czuć" samochód przy FFB ustawionym na max. Trzeba tylko włączyć wspomaganie, bo branie nawrotów, albo szykan na Cote d'Azur to masakra.

Mój kanał

Komentarz

Panowie wątek dotyczy G27, trzymajmy się tematu

Komentarz

Pracuję...
              X