Planuję sobie zakupić gt5 z g27, lecz nie wiem czy taki wydatek ma sens. Wyczytałem o wielu problemach kierownicy z GT5 i nie wiem ile w tym prawdy (wiem, że patch 2.00+ poprawia jakość z jazdy) Jak się sprawuje force feedback oraz ogólne sterowanie przy użyciu G25/G27? Czy - krótko mówiąc - jazda przynosi frajdę?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo 5 + G27 - jakie wrażenia?
Zwiń
X
-
Re: Gran Turismo 5 + G27 - jakie wrażenia?
Krótko odpowiadając - GT5 + G27 = frajda gwarantowana
Ja od ponad 2 lat śmigam w takiej konfiguracji i jestem mega zadowolony. Używam kiery podczas śmigania w GT często (raz do kilku razy w tygodniu) i nic ale to nic się nie zepsuło, nic nie szwankuje, sprzęcik działa perfekt. Siłę FF możesz sobie ustawić (skala 1-10, ja mam gdzieś w połowie i jest ok). Problemy może dotyczą innych kierownic słabszej jakości.
Ja raczej nie widzę sensu kupowania kiery z GT5 skoro już za 2 dni premiera GT6...
-
Też jestem mega zadowolony z G27, odpukkać nic się nie popsuło i jaościowo świetnie. jedynie kiedyś by mi chodził po głowie Fanatec ale cena niestety....Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
Komentarz
-
Ustaw siłę FFB na 10 - podziękujesz mi późniejZamieszczone przez siniakKrótko odpowiadając - GT5 + G27 = frajda gwarantowana
Ja od ponad 2 lat śmigam w takiej konfiguracji i jestem mega zadowolony. Używam kiery podczas śmigania w GT często (raz do kilku razy w tygodniu) i nic ale to nic się nie zepsuło, nic nie szwankuje, sprzęcik działa perfekt. Siłę FF możesz sobie ustawić (skala 1-10, ja mam gdzieś w połowie i jest ok). Problemy może dotyczą innych kierownic słabszej jakości.
Ja raczej nie widzę sensu kupowania kiery z GT5 skoro już za 2 dni premiera GT6...
Komentarz

Komentarz