Witam przede wszystkim wszystkim automaniaków
gt 5 to piekna gra ale , właśnie coś dziś mnie ugryzło. dopiero przechodze gre powoli bez pośpiechu. moja taktyka która daje mi najwiecej przyjemności to przejście wszystkich wyścigów za kase która sie jednorazowo zdobyło . dopiero po jej ukończeniu kupowanie i testowanie poszczególnych aut za pieniążki zdobyte za wielokrotnie przejechane wyścigi jak turbo , like the wind itp. dziś moja pula pieniążków przekroczyła 1mln .. grubo ha ;D. przeglądam salon i przypomniał mi się ostatni top gear gdzie Richard mówi że , samochód nie jest zbyt szybki ... ale , jest doskonały i czuje się w niej jak w wyścigówce . i do tego dzwiek silnika. skusiłem się. do tuningu postanowiłem użyć tego filmiku :
wszystko spoko... ubyło pół miliona wiec biore się za setup. no i bec...
jak widać np w 1.40min filmiku chłopak ustawia setup nadwozia/podwozia.
kupiłem wszystko zgodnie z filmikiem ( potem doczytałem w komentarzach że , jeden part psuje głos silnika ale , mniejsza ). do rzeczy...nie mam tam setupu czegokolwiek! nie mam też setupu silnika jak na filmiku co jest widocznie kluczowe gdyż nie jestem w stanie ustawić biegów tak jak na filmiku bo jest na szaro. samochodem nie da się jezdzić . wpada w poślizgi i ogólnie po wielu próbach nie dał się okiełznać całkowicie. prosze o pomoc . dodam że , gram na ps3 . gra była raz aktualizowana miesiąc temu. teraz nie mam dostepu do internetu ale , ale skoro w sklepie widnieje aventador to nie wiem dlaczego nie mam opcji jak reszta?. z góry dziękuje i pozdrawiam.

wszystko spoko... ubyło pół miliona wiec biore się za setup. no i bec...
jak widać np w 1.40min filmiku chłopak ustawia setup nadwozia/podwozia.
kupiłem wszystko zgodnie z filmikiem ( potem doczytałem w komentarzach że , jeden part psuje głos silnika ale , mniejsza ). do rzeczy...nie mam tam setupu czegokolwiek! nie mam też setupu silnika jak na filmiku co jest widocznie kluczowe gdyż nie jestem w stanie ustawić biegów tak jak na filmiku bo jest na szaro. samochodem nie da się jezdzić . wpada w poślizgi i ogólnie po wielu próbach nie dał się okiełznać całkowicie. prosze o pomoc . dodam że , gram na ps3 . gra była raz aktualizowana miesiąc temu. teraz nie mam dostepu do internetu ale , ale skoro w sklepie widnieje aventador to nie wiem dlaczego nie mam opcji jak reszta?. z góry dziękuje i pozdrawiam.
Komentarz