Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo®5: Edycja Academy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo®5: Edycja Academy

w takim razie + dla Xboxa

Komentarz

Zamieszczone przez AyA
      w takim razie + dla Xboxa
      Microsoft lubi pieniążki. Oj lubi. Z nowej pralki podpisanej jako jeden chcieli oskubać graczy ze wszystkiego. Oj te pieniążki to lubią. A potem ankieta i 23.969 głosów na zakup PS4 i 1.752 na XOne

A tak ogółem. Warto zakupić GT Academy skoro mam zwykłą 5'tkę? Gra była używana ale kod niewykorzystany. Musiałbym oddać GT5 i dopłacić 3 dychy, warto?

Komentarz

Jesus Christ... Jak masz GT5 na płycie to nie lepiej kupić sam kod za 20 zł na allegro? Ja tak zrobiłem i nikt mnie nie nabił w butelkę i też nie muszę wydawać niepotrzebnie 30zł więcej na płytę, która mi się nada co najwyżej do tarcia kiszonych ogórków ;P
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

Samochody wyścigowe

Witam,
          Zakupiłem jakiś czas temu Gran Turismo 5 w wersji Academy Edition. Tam dostałem dodatkową zawartość do pobrania, a wśród niej Pakiet Samochodów Wyścigowych. Wszystkie dodatki zainstalowałem, z żadnym nie ma problemu. Wyjątkiem jest ten pakiet. Jeśli mam podłączony internet wszystko jest normalnie, jednak jeśli gram bez internetu wyświetla mi błąd - Dodatek nie został zainstalowany. Zainstaluj dodatek aby móc skorzystać z samochodów.
          Czy tak jest normalnie, czy tylko ja mam ten błąd i coś mi się źle zainstalowało?

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
            Jesus Christ... Jak masz GT5 na płycie to nie lepiej kupić sam kod za 20 zł na allegro? Ja tak zrobiłem i nikt mnie nie nabił w butelkę i też nie muszę wydawać niepotrzebnie 30zł więcej na płytę, która mi się nada co najwyżej do tarcia kiszonych ogórków ;P
            Tylko gdzie takowy znaleźć, hmmm? Na allegro same płytki

Komentarz

Re: Samochody wyścigowe

Ja też tak mam. To po prostu tak już musi być ...

http://allegro.pl/show_user.php?uid=22384776
              Napisz do tego gościa i zapytaj czy ma jakieś na stanie.
              GT5 - 100%
              GT6 - 100%
              GTS - 100%
              GT7 - 100%

Komentarz

Re: Upgrade do Academy Edition

Kup Academy Edition i się zrobi nakładka, też tak zrobiłem przy Signature i nic sie nie stało.

P.S Na przyszłość jest wątek pytania i odpowiedzi odpowiedzi odnośnie GT5 trochę poprzeglądaj forum...
                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                B Spec - 40 level
                60 x Gold
                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Pracuję...
                X