Nie ważne na czym się wzorowali, ważne że wygląda wspaniale (o ile to prawdziwe foty). Nie jeszcze tylko zaprezentują wersje LMGT. No i jak jeszcze będzie brzmiała jak poprzednik to mamy ideał - szkoda tylko, że w GT jest tak słabo z dźwiękiem silników :/
W połowie stycznia dowiemy się jak będzie wyglądała C7. Co do wyglądu to kwestia gustu. Ostatnie Corvetty, które mi się podobały to te z chowanymi światłami, czyli C4 i C5. A ta wygląda po prostu jak Ferrari. W ogóle wg mnie ostatnio jankesi spieprzyli też nadwozie nowego Vipera (pierwsza generacja z lat 90 najciekawsza). A co do dźwięków, to mam nadzieje, że C7 nie będzie brzmiała w GT5 tak samo jak jakieś Daihatsu hehe.
Żeby było jasne, to nie jest oficjalne foto C7, tylko jedna z wizji i spekulacji na temat designu nowej Corvee, jakich pełno w sieci. Może będzie podobna, zobaczymy 13.01.2013
Potwierdzam. Zresztą widać po naszym prototypie w GT5, że nie będzie miała tak zadartego tyłka jak na powyższej wizji (mizernej zresztą). W to boczne okienko też wątpię.
Te rzeczy mogły być w plikach gry od samego początku, albo od SPEC 2.0 . Trudno powiedzieć, dlaczego niektóre rzeczy nie ujrzały światła dziennego. Ja mam nadzieję, że Kaz z PD jakiś prezent na gwiazdkę zrobią i będzie to z tym związane. Szczególnie ciekawie wyglądają nowe części tuningowe (w końcu można by było kupić nowe hamulce, bo tego mi w GT5 od samego początku brakowało)
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Te rzeczy mogły być w plikach gry od samego początku, albo od SPEC 2.0 . Trudno powiedzieć, dlaczego niektóre rzeczy nie ujrzały światła dziennego. Ja mam nadzieję, że Kaz z PD jakiś prezent na gwiazdkę zrobią i będzie to z tym związane. Szczególnie ciekawie wyglądają nowe części tuningowe (w końcu można by było kupić nowe hamulce, bo tego mi w GT5 od samego początku brakowało)
Większość osób z gtplanet (w tym osoba, która to znalazła) skłania się do twierdzenia, że są to pomysły, które zostały porzucone w trakcie tworzenia gry a ich szczątki pozostawiono w jakiś tam plikach w grze. Więc bardzo prawdopodobne, że nic z nich nie zostanie wprowadzone. Nie ma co się napalać Takie sekrety można znaleźć praktycznie w każdej grze.
Bathurst za krótkie, żeby mówić o tym w kategorii "Ringu". Są dłuższe tory. Nawet Spa jest dłuższe. Powojenne Spa to już coś :] Wspaniały tor. Arcyszybki!
Targa Florio (nie, nie jest w Australii). Na PC sim jest. Jedno kółko 45 min. To dopiero wyzwanie Miałem okazję zrobić jedno ...i tylko jedno, ale tysiąc zakrętów w każdej możliwej konfiguracji zastępuje wszystko inne.
Ale sam Bathurst całkiem dobry tor. Trudny, wąski, bardzo szybki. Wiele zmian wysokości + gigantyczna prosta.
Jeśli ma być to aktualnie istniejący i w pełni dostępny tor wyścigowy to polecam poczytać o Gotland Ring, szwedzkim ringu, dłuższym od niemieckiego.
Komentarz