Po udostępnieniu m.in. testów na przyśpieszenie 0-100 km/h wyjdzie, czy auta w grze (przede wszystkim mniej znane, lub z innych krajów niż Japonia) mają osiągi zbliżone lub identyczne jak podają producenci aut. Mam nadzieje, że na nowym torze będzie można ścigać się online - koniec z dragami i durnym odliczaniem na Top Gear
szkoda że trochę drogo będzie. Wychodzi że będzie kosztować ok 21 PLN
21 zł za wszystko? To nie drogo.
z mojego punktu widzienia płacę tylko za aventadora i V12 Vantage ... Leaf'a i Countrymena mogę liczyć jako 0,5, stadarty podniesione do Premium nie powinny być DLC. W poprzednim DLC płaciłem 14 PLN za GTRa MY2012 i Scirocco a dodatkowo mogłbym za 0,5 policzyć golfa który okazał sie całkiem spoko i mini który dodał kilka nowych lakierów do palety.
Dodatkowo coś mi mówi, że test track (SSR X Oval) będzie dostępny tylko w nowym trybie testu V-max.
Ja chcę Motegi, Pikes Peak i El Capitan a nie jakiś durny Oval który znudzi mi się w 12 sec! Lepsze to jak nic, ale mimo wszystko jestem niepocieszony
EDIT: poza tym okazuje się że 47HKD to tylko cena za car pack. Za tor zapłacimy dodatkowe 34HKD. Przeliczeniu będzie to odpowiednio 21 i 15 PLN
z mojego punktu widzienia płacę tylko za aventadora i V12 Vantage ... Leaf'a i Countrymena mogę liczyć jako 0,5, stadarty podniesione do Premium nie powinny być DLC. W poprzednim DLC płaciłem 14 PLN za GTRa MY2012 i Scirocco a dodatkowo mogłbym za 0,5 policzyć golfa który okazał sie całkiem spoko i mini który dodał kilka nowych lakierów do palety.
Dodatkowo coś mi mówi, że test track (SSR X Oval) będzie dostępny tylko w nowym trybie testu V-max.
Ja chcę Motegi, Pikes Peak i El Capitan a nie jakiś durny Oval który znudzi mi się w 12 sec! Lepsze to jak nic, ale mimo wszystko jestem niepocieszony
Na szczęście to tylko Twoje zdanie. Brak Test Course był wielką bolączką od samego początku w GT5.
BTW, przecież Coutrymana i Leafa nie ma w Standardzie, więc nie rozumiem Cię kompletnie. Ja się cieszę z każdego auta w nowym DLC.
Dokładnie tak - ja też bardzo się cieszę z nowego DLC. I też mam delikatną nadzieję, że Acura NSX Concept będzie gratisowym dodatkiem do nowego update'u jak była Toyota GT 86.
Komentarz