i kolejny absurd, choc dobrze ze w ogole cos takiego zaistnialo, rzekome zawieszenie wyscigu, no spoko moge sobie zawiesic ale dlaczego musze potem odrazu do niego wrocic po uruchomieniu gry, a jesli chcialbym wrocic do niego za 2 dni a nie nazajutrz kiedy to mam ochote porobic czasowki ... ale tak dziekuje choc za to o wielki Yamauchi ))
nie mam DLC a juz gralem na Spa... fajny tor
chyba wstrzymam sie z kupnem do czasu gdy pojawia sie kolejne tory bo jakos szkoda mi wydac 100pln na zdrapke bo nr. konta im nie podam.
mam coraz to więcej wątpliwości czy to dlc jest warte tej kasy ... jakoś tam mało pociechy z tego mam :/
Heh, mam dokładnie to samo. Pograłem trochę, pościgałem się nowymi autkami na Spa... no i tyle. Mogliby dać jakieś sezonowe na spa, bo tak to się trochę pogra i to tyle.
Aha, no i szkoda że po torze kartowym można się ścigać tylko kartami, aczkolwiek tor jest całkiem fajny.
No właśnie chyba nie, miałem wybraną mazdę rx7 rc, chciałem sobie pojeździć w treningu i nagle komunikat, że tym autem sobie nie pojeżdżę na tym torze. Trochę słabo...
Pamiętajcie, że jak kupicie to DLC to będzie ono przypisane tylko do tego konta na którym kupiliście. Nie da się przesłać/uruchomić tego DLC na innych kontach na waszym PS3. Na gtplanet marudzą teraz
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz