A u mnie Ja mam konto i mój tata. Kurde, tylko ja będę miał DLC, a tata nie
Na to wygląda :-(
Aut z DLC nie można podarować, więc nie można klonować. Nie sprawdzałem czy można je pożyczyć....
Z drugiej strony fajnie, bo przynajmniej mają jakąś wartość, nie każdy będzie je miał.
Też tak uważam. Ale gdyby dali te auta kiedyś w DLC to by chyba było fair, bo przecież i tak trzeba by było za nie zapłacić. A ja bym chętnie dodał je do swojej kolekcji.
Wygląda na to, że w grudniu wraz z patchem będziemy mogli przenieść DLC na swoje pozostałe konta. Kaz zapowiedział także, że dla osób które zakupią kilka DLC, będzie specjalna niespodzianka na Święta.
Więcej tutaj: http://www.gtplanet.net/dlc-cars-to-be- ... e-in-game/
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Panowie, a jak zrobić zdjęcie w trybie photo mode auta razem z kierowcą, bo ponoć jest taka możliwość po updacie. Robię jak piszą w info, i wciskam trójkąt, ale tam jest tylko opcja pozycjonowania auta, skrętu kół i ustawienia świateł..
Update: Dobra znalazłem, sory za zaśmiecenie tematu..
tym torem Spa nie ma się znowu co tak emocjonować. Nurburgring moim zdaniem ciekawszy niż ta trasa. Skoro można sobie śmigać online po nim nawet bez dlc to paczka z trasami jest praktycznie zbędna.
ps: prezent pod choinkę za kilka dlc? nissan gt-r christmas/santa edition na bank
SPA jest rewelacyjne! Trasa z pozoru łatwa i szybka, ale okazji do popełnienia błędu jest wiele. Jednocześnie na tyle bezpieczna, że można przesadzić z prędkością, wylecieć z trasy ale wozu nie skasować (piach pomaga). Dużo okazji do wyprzedzania - choćby charakterystyczny zakręt lewo-dół, prawo- góra. Jeżeli przejdzie się go lepiej niż przeciwnik, to na długiej prostej wyprzedzanie to formalność :-)
Komentarz