Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

Zakładam ten temat ponieważ brakuje nam odpowiedniego tematu do spekulacji nad następnymi DLC do Gran Turismo 5. Myślę, że można założyć, że takie na pewno będą w przyszłości.

Na start dodaję filmik oraz kilka fotek z zamkniętej imprezy AMG, która odbyła się w Japonii na zapowiadanym hucznie torze w Spa. Oto filmik i kilka budzących entuzjazm fotek, już nieco rozszyfrowanych przez fanów na GTP.

Film: http://www.ustream.tv/recorded/17883706 (2h i 16min!)

Fotki:

Fotki z nowego intra SPEC 2.0:
    http://i9.photobucket.com/albums/a63/bl ... AG0151.jpg
    http://i9.photobucket.com/albums/a63/bl ... AG0152.jpg

Czyżby w przyszłych DLC miał być TEST COURSE, albo Drag Strip?
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Re: DLC do GT5 - spekulacje, nowinki i inne

A ogólnie jaką macie opinię nt. wychodzącego już DLC? Kupujecie czy bardziej hejtujecie?
    Ja się nie mogę doczekać Spa! Tego toru najbardziej brakowało w GT5.. prawdę mówiąc zaskoczyli mnie informacją o tym, że pojawi się w DLC. No i myślę, że zamówię także paczkę samochodów, bo bardzo mi się podobają te wyścigowe wersje, zwłaszcza Prius :mrgreen: sam lubię się też kolorami bawić, a i kombinezony fajnie wyglądają, więc może zamówię całą paczuszkę
    Ogólnie mam nadzieję, że to DLC rozpocznie takie dość regularne pojawianie się choćby pojedynczych samochodów na PSStore. A i stare znajome trasy też bym chętnie widział, choć w tej pierwszej paczce mamy raczej tendencję do nowych rzeczy niż ze starszych części
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mimo iż nowe DLC nie jest super okazałe. Szczególnie jeżeli chodzi o tory, to i tak nabędę całą paczkę. W przypadku kolejnych DLC liczę i to mocno na odświeżone wersje torów z poprzednich części i więcej europejskich modeli samochodów.
      Kiedyś było głośno o ww. torach w czasie, gdy pojawiły się remote racing w GT5. Wtedy te loga torów z GT4 i GTPSP wyciekły do sieci, znalezione wcześniej w kodzie źródłowym strony "Remote Racing GT5". Jestem ciekaw czy po tej imprezie w Japonii z AMD, będą kolejne. Screeny wyglądają obiecująco pojawiły się tam loga torów, które były w poprzednich częściach GT a także wiele innych. Myślę, że można się spodziewać jakiejś większej paczki torów. Zaskakująco ciekawie wyglądają też inne ikonki i obrazki (niestety bardzo rozmazane).
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja zakupię, ale pewnie bliżej Świąt bo na razie budżet kruchy, w sumie dokompletuje wszystko w GT5 co wyjdzie, mam nadzieję, że DLC ( całkowite ) nie przekroczy wartości Signature, bo byłby zonk
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ja też kupuję całą pakę ;]

A Co do następnych ? marzy mi się tylko jedno

- pikeas peak
          http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

ja osobiście jestem rozczarowany tymi dlc. Spodziewałem się co najmniej 5 "nowych" tras bo w zasadzie wysiłek znikomy ( odświeżenie trasy do standardu gt5) a napewno cieplej by to gracze przyjęli i chętniej kupowali. Auta też szału nie robią ale wygląda to dużo lepiej jak w przypadku tras chociaż jeśli mogę sobie pomarzyć to mogliby dodać całkiem nową markę do salonu a tam już sobie by można było ściągać jakieś furki.

ale jakby się tak dokładniej zastanowić to takie dlc większego sensu nie mają. Chyba jednak lepiej żeby od początku dodali te trasy i zrobili z nimi jakieś zawody w a-spec niż tylko tak o do trenowania lub online. Osobiście nie przepadam za ściganiem się online więc zostaje dla mnie a-spec, w którym tych tras z dlc nie zobaczę. Czekam ewentualnie na kolejne pakiety aut albo na gt 6 odpicowane wzbogacone jak nigdy dotąd

Komentarz

Powiem tak: DLC byłoby naprawdę genialne, gdyby było tańsze Wszystko niestety rozchodzi się o pieniądze, bo jeszcze cztery takie dlc, a ich łączny koszt wyniesie więcej niż koszt samej gry na starcie.
              Gdyby oceniać samo DLC (odcinając się od jego kosztu) to content jest naprawdę spoko. Przede wszystkim Spa, tor którego w grze najbardziej brakowało, samochody są ok, bez szału. No a szmatki i lakiery powinni dawać za darmo, albo za zwycięstwa w sezonowych, a nie chcą by za to płacić.
              Myślę, że tym razem kupię te dlc (sądzę że oddzielnie), ale następnym razem zastanowię się dwa razy zanim dokonam zakupu, chyba że będzie taniej i więcej.

Komentarz

Najbardziej zadowolony w pierwszym DLC jestem z torów. Dlaczego ? Bo to coś nowego w GT5
                Już szczerzę zęby na samą myśl jak efektownie będzie driftować na torze kartingowym no i oczywiście piękny tor SPA
                Samochody? Hmm. Fajne ale spodziewałem się całkiem nowych marek aut a nie tak jak pisałem w innym temacie mamy znane nam kotlety tyle tylko, że tym razem w nowej panierce.
                Ciuchy mnie nie kręcą, bo nie bawię się w przebieranie swojego avatara albo kierowców B-spec.
                Lakiery to jakiś żart, że trzeba za nie płacić.

Tak czy inaczej kupie całą paczkę DLC :mrgreen:

Komentarz

pisza ze na sugestie graczy odpowiadaja aktualizacja, to przepraszam bardzo czy nikt nie zasugerował by można bylo z poziomu treningu wejsc do garazu i zmienic auto a nie pier... sie z tym w ten czasochłonny sposob !
                  co tu gadać, tu trza grać

Komentarz

Nie ma sensu w ogóle włączać trybu treningu, tylko trenować w pokoju prywatnym na multi.

Komentarz

w multi nie ma telemetrii a teraz model jazdy online zbliżył się trochę do tego w treningu
                      http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

i kolejny absurd, choc dobrze ze w ogole cos takiego zaistnialo, rzekome zawieszenie wyscigu, no spoko moge sobie zawiesic ale dlaczego musze potem odrazu do niego wrocic po uruchomieniu gry, a jesli chcialbym wrocic do niego za 2 dni a nie nazajutrz kiedy to mam ochote porobic czasowki ... ale tak dziekuje choc za to o wielki Yamauchi ))

Komentarz

Zamieszczone przez ptasiu
                          i kolejny absurd, choc dobrze ze w ogole cos takiego zaistnialo, rzekome zawieszenie wyscigu, no spoko moge sobie zawiesic ale dlaczego musze potem odrazu do niego wrocic po uruchomieniu gry, a jesli chcialbym wrocic do niego za 2 dni a nie nazajutrz kiedy to mam ochote porobic czasowki ... ale tak dziekuje choc za to o wielki Yamauchi ))
                          Po pierwsze to trochę nie ten temat chyba, tu rozmawiamy o DLC, po drugie co by nie zrobił zawsze się znajdzie malkontent, któremu coś będzie nie pasować.

Komentarz

stary to sa takie oczywiste oczywistości ktorych ewidentnie brakuje badz tez celowo ich nie ma, konkludując do poruszonego tematu to szczerze mowiac zawiodła mnie ta cala aktualizacja, bo:
                            po 1. obnizyła sie stawka za wyscigi, siła rzeczy zarabianie kasy stalo sie trudniejsze a co za tym idzie dla niektorych osob zbyt czasochłonne ( np. dla mnie ! )
                            po 2. lista aut jakie otrzymamy po calkowitej akutalizacji ( oczywiscie tej platnej ) to kolejny absurd, na kutas mi kolejne skyliny tudziez mazdy i inne badziewia, Ja chce nowych szuflad !!!!!
                            po 3. odnosze dziwne wrazenie ze zmienil sie model jazdy i to dosc powaznie, albo stal sie zbyt naturalny czyt. prawdziwy albo przesadzony, nigdy sie nie dowiem bo raczej nie bede miec okazji zapier.... po Nurbu moja ukochana Minolta.
                            po 4. FORZA to gówno !!

Komentarz

P.S zajebiste te kokpity !!!!! musze ogarnac remont i mysle ze bede klientem

Komentarz

Pracuję...
                              X