Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

save podczas wyścigu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• save podczas wyścigu

witam zakładam nowy wątek bo nigdzie nie znalazłem odp na moje pytanie a mianowicie co i jak jest z tym save'owaniem podczas długich wyścigów??

A-Spec - 30lvl
    B-Spec - 40lvl

Re: save podczas wyścigu

nie chce Cie martwic ale... nie ma... W nowej poprawcie mialo byc ale jak na razie cisza

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

k... nie dobrze bo tylko takie mi zostały do przejechania, a jak puściłem na b-specu nur 24h to konsole wystawiłem na parapet przy uchylonym oknie bo grzała sie jak cholera mimo "podglądu na żywo", aż sie boje co bedzie przy a-spec;(

A-Spec - 30lvl
      B-Spec - 40lvl

Komentarz

ja mam wentylator pokojowy skierowany na kompa i PS bo stoja obok siebie i pomaga poza tym moja konsola stoi caly czas a nie lezy wiec to tez troche pomaga

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

no maj też jest ciągle w pionie, praktycznie od nowości a nowością ona była w dniu premiery; :mrgreen: tak zwana 60, jak by nie było 4 latka ma i śmiga dalej, a gram sporo :wink:

A-Spec - 30lvl
          B-Spec - 40lvl

Komentarz

No też mam ten problem bo narazie doszedłem do wytrzymałościowych tylko na A-spec i ten pierwszy jakoś mi poszedł. 2 godziny grania bez przerwy i tyle ale kolejne to już ok 5 godzin i więcej a ja chodze do szkoły i mam czas ale nie aż tyle. Nie wiem co teraz zrobić. Bo tak na serio to rzeczywiscie nie za ciekawa sprawa.

Komentarz

konsola odpalona przez kilka dnie, jak na razie wyjścia innego nie masz. Współczuje w 20 godzinie wyścigu jak prąd wyłączą

Komentarz

moja chodziła non stop ok. 14 dni dała rade, stała cały czas
                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                B Spec - 40 level
                60 x Gold
                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Ale przecierz to chyba dorośli ludzie tę grę robili i powinni wiedzieć jaka przez ten brak zapisu będzie wtopa.

Komentarz

A jak macie PS3 włączone np cały dzień albo i nawet kilka dni to konsolka ma wiatrak włączony na pełną moc

Komentarz

To zależy od wielu czynników między innymi od temperatury otoczenia i tego co się konkretnie dzieje na ekranie.

Komentarz

Nie którzy piszą,że konsola im się przegrzewa.A nie wiem jak niby to stwierdzają.Bo oznaką wysokiej temperatury wewnątrz konsoli jest włączenie się czwartego poziomu prędkości wiatraka chłodzącego.Czyli to są takie same oznaki jak przy "fan test".Głośna praca i silny podmuch z wywiewu

Komentarz

do puki nie zwalnia konsola, i się nie wyłącza to nic się nie dzieje

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            konsola odpalona przez kilka dnie, jak na razie wyjścia innego nie masz. Współczuje w 20 godzinie wyścigu jak prąd wyłączą
                            Ja tak miałem z tą różnicą że nie prąd wyłączyli tylko konsola (tak, nie gra tylko konsola) się zawiesiła w 20 godzinie Le Mans 24h. Cóż, zacisnąłem na maxa zęby, zamknąłem oczy i zresetowałem konsolę... Co prawda był to B-spec, ale i tak kwas niemały. I obawiam się jak by się to (dla mnie i konsoli) skończyło gdybym grał w A. Dlatego Kaz, cholera, dawaj w końcu tą aktualizację

Komentarz

Pracuję...
                            X