witam zakładam nowy wątek bo nigdzie nie znalazłem odp na moje pytanie a mianowicie co i jak jest z tym save'owaniem podczas długich wyścigów??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
save podczas wyścigu
Zwiń
X
-
Re: save podczas wyścigu
nie chce Cie martwic ale... nie ma... W nowej poprawcie mialo byc ale jak na razie cisza
-
ja mam wentylator pokojowy skierowany na kompa i PS bo stoja obok siebie i pomagapoza tym moja konsola stoi caly czas a nie lezy wiec to tez troche pomaga
Komentarz
-
No też mam ten problem bo narazie doszedłem do wytrzymałościowych tylko na A-spec i ten pierwszy jakoś mi poszedł. 2 godziny grania bez przerwy i tyle ale kolejne to już ok 5 godzin i więcej a ja chodze do szkoły i mam czas ale nie aż tyle. Nie wiem co teraz zrobić. Bo tak na serio to rzeczywiscie nie za ciekawa sprawa.
Komentarz
-
moja chodziła non stop ok. 14 dni dała rade, stała cały czasKiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż
Komentarz
-
Nie którzy piszą,że konsola im się przegrzewa.A nie wiem jak niby to stwierdzają.Bo oznaką wysokiej temperatury wewnątrz konsoli jest włączenie się czwartego poziomu prędkości wiatraka chłodzącego.Czyli to są takie same oznaki jak przy "fan test".Głośna praca i silny podmuch z wywiewu
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sqadkonsola odpalona przez kilka dnie, jak na razie wyjścia innego nie masz. Współczuje w 20 godzinie wyścigu jak prąd wyłącząCo prawda był to B-spec, ale i tak kwas niemały. I obawiam się jak by się to (dla mnie i konsoli) skończyło gdybym grał w A. Dlatego Kaz, cholera, dawaj w końcu tą aktualizację
Komentarz
Komentarz