Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auto do 100 000cr

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Auto do 100 000cr

Dokładnie , wyprzedziłeś mnie troszkę W samych zawodach specjalnych można natłuc sporo kasy i expa

Komentarz

Teoretycznie tak, ale moim infinity nic bym nie zdziałał, a tą kase co już miałem mogłem wydać na jakieś badziewie, którym bym nic nie wygrał. Nissanem Wygrałem 300 000 więc teraz mam 400 000cr. I to w 2 godziny mi wpadło. Potem jeździłem rekreacyjnie na multi.

Komentarz

Dobra koledzy, to jakie auto za 500 000 ?

Komentarz

ja bym wybierał pod kątem wyścigów. Czy potrzebujesz FR czy amerykańskiego, europejskiego, starego lub nowego muscle. W innych tematach jest masa aut podanych, które wymiatają w swojej klasie

Komentarz

Masz już ten 15 lvl? Jeżeli nie, to wstrymaj sie chwile i kup tą Corvette.

Komentarz

Juz mam 19 lvl. Narazie tłukę kase na sezonowych 4x4 w rzymie 3 minuty i 40 000 wpada.
              Mam pytanie, czy przywrócenie sztywności zawieszenia coś daje bo miałem kilka kraks.

Komentarz

Nie odczujesz tego, a drogie to niemiłosiernie.

Komentarz

Wg mnie takie tematy są biednemu na ch*j. Spuszczacie się jakbyście mieli wydać 100k w realu.

Komentarz

Teraz zarobić 100 000 to kilka minut, ale wtedy się człowiek zastanawiał czy to będzie dobre. Nie wydaje takiej kwoty w centrum handlowym

Komentarz

Kyjgel ma rację - tryb A-spec jest na tyle prosty, że jak ktoś umie troche jeździć i bardzo się skupia na wybieraniu jak najlepszych samochodów, to praktycznie przy dobrym wyborze wystarczą ze 2 auta do przejścia większości eventów.
                      Ale ogólnie różnice w samochodach klasy GT-R, Corvette, LP560, Forda GT, Ferrari F430/Italia są odczuwalne, ale na tyle niewielkie, że każdy samochód wystarczy na przejście eventu i po prostu od siebie radzę raczej kupować to co się podoba. Chociaż oczywiście, w stosunku osiągi do ceny to wygrywa GT-R, no i Corvette, bo można jej zrobić RM.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

dajcie się ludziom nacieszyć kupowanie auta w tej grze to wg mnie najprzyjemniejsza rzecz jaka może być. A jeśli się ma takie dylematy którą szybką zwrotną furę kupić to już całkiem cały dzień można siedzieć i przeglądać osiągi. Co innego jak auto z musu kupujemy ( pickupy i inne badziewia)
                        poza tym dla większości zakup auta za 500 tysięcy to tylko marzenia a ta gra je potrafi w jakimś tam stopniu spełnić

Komentarz

Pickup to badziewie? Naucz się jeździć 500- konnym pickupem z napędem na tył na oponach komfortowych, to w multi będziesz miał łatwiej.

Komentarz

a skąd ty możesz wiedzieć czy mam trudności w multi czy nie ? dlatego że nie lubie pickupów ?

w takim razie ja wysnuję teorię że kto nie lubi gokartów to ma problemy z wychodzeniem z 13stego zakrętu na nurburgringu o .

jeżeli chcesz dalej rozwijać wątek teorii z czeluści dupy wyjętych to zapraszam na prywatne wiadomości żeby tu syfu nie robić

Komentarz

NIE SŁUCHAJ ICH!
                              Kup sobie Camaro za 35000 i reszte wydaj na tunnig.

/// Nie popisałeś się kolego i to na samym początku. Wykopałeś temat sprzed prawie 8 miesięcy ///

Komentarz

Za taką kasę kup sobie Ferrari 458 Italia, podkręć silnik i zaopatrz się w jakieś wyścigowe oponki, chociaż to jest raczej zależne od eventu. Poćwicz jazdę nim to wszystkich powinieneś objechać :wink:
                                Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Pracuję...
                                X