:mrgreen: :mrgreen: Witam wszystkich
moj PSN: szymondeck
mam narazie 2 kierowocw jeden ma level 5 drugi kierowca dopiero co utworzony.
Postaram sie szybko podciagnac ich
a jeszcze mam pytanie do was chlopaki, czy jak CI nasi udostepnieni kierowcy startuja w tych zdalnych wysgiach to level idzie do groy czy tylko kase zarabiaja dla nas
prosze mnie dodawac do znajomych i jak da rade to uzywac moich niedoswiadczonych ( jeszcze kierowcow ) hehe
Szukam 3 osób do spółki. Pracuję w tygodniu w biurze godzinach 8-16 i mam możliwość włączania wyścigów zdalnych co pół godziny. Mam 6 kierowców lvl 34-37. Wyścigi zawsze włączam dla 16 kierowców. Szukam osób, które będą wystawiały moich pozostałych 5 kierowców, w czasie gdy ja będę wystawiał mojego jednego i ich 5-ciu. Zasada jest taka, żeby zawsze jednego zostawiać, aby dana osoba mogła organizować wyścigi.
Kasę potrzebuję na szczytny cel - nagrody do turniejów. Kto się na to pisze?
Ja to jestem chyba jakiś inny bo nie rozumiem tych zdalnych wyścigów. O ile to że jak jestem gospodarzem wyścigu to muszę mieć włączone ps3 (w tryb serwera) to rozumiem, ale nie rozumiem jak mógłbym pojeździć kierowcami znajomych z PSN. Dodałem ostatnio paru z Was jako znajomych w PSN i widniejecie, a jak się loguję na gran-turismo.com i wchodzę w zakładkę Moje Centrum GT5 to wyświetla mi że mam "znajomych: 0". O co chodzi? Czy jak jakimś cudem się pojawi w przeglądarce informacja "znajomi: 5" i wejdę w zdalne wyścigi, to będę mógł zobaczyć kto ze znajomych aktualnie ma ps3 w trybie serwera i "zakłada" grę? Niech ktoś mi to wytłumaczy krok po kroku
Komentarz