Te zdalne wyścigi to super sprawa... wraca człowiek z pracy a moi 3 kierowcy zarobili jakieś 150 tysięcy. (więcej niż 3 pozostałych, którzy w tym czasie jechali wyścig wytrzymałościowy)
OdbierajÄ…c im kasÄ™ z wygranych czujÄ™ siÄ™ jak alfons :-)
Zauważyliście już jakieś prawidłowości w wyścigach? Czy wszystkie 20-minutówki dają tyle samo kasy? Lepiej jechać więcej krótszych czy mniej dłuższych wyścigów? Czy poziom kierowców wpływa na wysokość wygranych?
PSN: IcEnzo
kierowcy:
Z.Krawczyk - 23 lvl
L.Wojciechowski - 16 lvl
P.Gallardo - 14 lvl
...z tego co pamiętam. :mrgreen:
Zapomniałeś o tym jednym z nazwiskiem Gay :mrgreen: Zniszczyło mnie to, gdzieś ty go wyczesał ?
Noo dodatkowych dwóch stworzyłem po napisaniu posta, również ich udostępniam. A jak się sporo poklika to można ciekawe naziwska poznajdować.. :mrgreen:
I faktycznie - zysk jest świetny, zwłaszcza jeśli chodzi o XP.
Koledzy dziękuję Wam za trenowanie moich driverów Wracam do domu wchodzę na stronkę http://www.granturismo.pl i widzę na swoim profilu zarobione 500 000 cr :mrgreen:
Sporo jest znanych, ciekawych i śmiesznych nazwisk dla kierowców B-spec :wink:
Dłuższe wyścigi dają więcej expa. No i też im więcej kierowców tym większy zysk. Za 1 miejsce przy 16 kierowcach jest chyba ok 30k Cr. A jak startuje po kilku waszych np. 6 to można nieźle się obłowić. Jak często używają waszych kierowców to dziennie spokojnie można 500k Cr. uzbierać ze wszystkich.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Szukam partnera do biznesu Myślałem o takim systemie : będziemy nawzajem wykorzystywać swoich kierowców tzn ja organizuję określoną ilość wyścigów i biorę wszystkich Twoich kierowców,a potem Ty przez godzinę organizujesz wyścigi z wszystkimi moimi kierowcami.Przy maksymalnej ilości 16 biorących udział myślę że do takiego układu najlepiej pasowały by max 3-4 osoby ( wtedy liczba kierowców w wyścigu byłaby 1+6+6 lub 1+5+5+5 ),ale chciałbym na razie zacząć chociaż z 1 osobą i później to ewentualnie rozszerzyć.Wiadomo,ze jeśli zrobimy to w 2 osoby to wtedy przykładowo każdy z nas poświęci 1 godz. na organizowanie wyścigów ale nasi kierowcy będą w sumie jezdzić 2 godz. a przy 4 osobach biorących udział ten czas wzrośnie do 4 godz. przy czym każdy z nas nadal poświęca 1 godz. na organizowanie wyścigów.
Sam dopiero zacząłem bawić się w zdalne wyścigi,nie wiem jeszcze jak bardzo to opłacalne będzie i czy lepiej robić więcej krótkich wyścigów,czy mniej krótkich,z czasem wszystko się wyjaśni.
Jeśli nie masz 6 kierowców to nie problem,sam jeszcze tylu też nie mam.Szukam osoby raczej odpowiedzialnej z nastawieniem na regularną wspólpracę,a raczej nie na jednorazowe ustawki.Wszelkie szczególy dot. ustawiania wyścigów ( jak np termin,godziny itp ) do dogadania.
Jeśli jesteś zainteresowany to wyślij mi wiadomość na forum ( a nie odpowiadaj postem na tego posta ),możesz podać swoje namiary na GG albo Skypa,to raczej ułatwi komunikację.
Angello masz fuksa bo twoja xywka jest alfabetycznie pierwsza na liście znajomych i każdy cię wybiera :-)
Riko - ja patrzę kto organizował wyścigi z moimi kierowcami i mu się odwdzięczam tym samym.
Zauważyłem, że przez to że ludzie tak się rzucili na tą nowa funkcję, GT działa wolniej w trybie online ;-)
Komentarz