Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalne dane GT-R - pomoc!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Oficjalne dane GT-R - pomoc!

Oficjalne dane GT-R
    Osiągnij czas 7:29,03 na Nurburgring Nordschleife w Nissanie GT-R '07. Wynik należy osiągnąć w Próbie czasowej w trybie Szybkiej Gry samochodem wyposażonym w opony Sportowe: Twarde albo niższej klasy.

Samochód musisz wybrać z listy dostępnych w szybkiej grze, nie może być z twojego garażu

Komentarz

wielkie dzięki, to bym próbował w "treningu" i jeździł cały rok ten opis zdaje się, jest w pełnym opisie trofeum w menu ps3. Jeszcze raz dzięki

Komentarz

7:27,390 i... trofeum nie wpadło więc jadę kolejne okrążenie chcąc uzyskać ciut gorszy czas z nadzieją że się uda. Mniej więcej w połowie trasy na jednym z zakrętów wypadam z toru i czas robi się czerwony. Dopiero w tym momencie wpadło trofeum za poprzednie okrążenie. Uff męczyłem to kilka dni heheh. :mrgreen:

Komentarz

Nie wiem czemu wam tego trofea nie zalicza, ja zrobiłem czas o 7 sekund lepszy niż jest wymagany i jeszcze mnie niemal obróciło na dohamowaniu przed końcówką a i tak zaliczyło.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja dzisiaj uzyskałem czas 7.26.444 i trofeum mi normalnie wpadło no i jestem z siebie dumny :mrgreen:

Komentarz

a ja wydałem kasy w cholere na tuning i dodałem do ulubionych zeby mieś dostęp w szybkiej grze a wystarczyło zapytać na forum
              A-Spec-40
              B-Spec-40

Komentarz

A ja mam z tym problem zrobilem ostatnio czas 7.27 ale nie zaliczylo wiec mam 2 pytania:
                1. czy jezeli czas jest na czerwono to nie zalicza?
                2. czy trzeba to zrobic jadac pierwsze okrązenie czy moze byc przy kolejnych?

Komentarz

zdaje się, że nie zalicza gdy czas jest na czerwono. to musi być czysty przejazd (czysty, to oznacza, że jak przywalisz w bandę to ok, ale jak zetniesz zakręt to już zapala się czerony diabełek)

Komentarz

Wydaje mi się, że mogą zdarzać się błędy dlaczego tak myślę? - otóż miałem podobnie z trofeum o 0.02 s(trzy okrążenia z rzędu pokonać z różnica 0,02s czy jakoś tak)mniejsza z tym i jeszcze przedwczoraj nie miałem tego trofeum a wczoraj po zalogowaniu do PSN okazało się że jest natomiast na konsoli pojawiło się dziś po zalogowaniu konsoli do PSN co jak się okazuje trofeum zdobyte 1go marca żadna bajka
                    A-Spec-40
                    B-Spec-40

Komentarz

Zamieszczone przez Nuttie
                      zdaje się, że nie zalicza gdy czas jest na czerwono. to musi być czysty przejazd (czysty, to oznacza, że jak przywalisz w bandę to ok, ale jak zetniesz zakręt to już zapala się czerony diabełek)
                      uderzanie i muskanie band też niezawsze jak ci sie zapali na czerwono czas bedziesz wiedział sam sie męcze
                      A-Spec-40
                      B-Spec-40

Komentarz

Udało mi sie to wczoraj zrobic i moge tylko potwierdzic ze na czerwono nie zalicza. Jak sie wyjedzie na trawe na zewnętrzną strone zakrętu to niekoniecznie zapala sie na czerwono bo to nie zalicza jako ścinanie. W bande tez mozna stuknać byle nie za mocno. W sumie za 5 udanym przejazdem zrobiłem 7:25s.

Moje ustawienia (DS3):
                        TCS - OFF
                        ASM - OFF
                        wspomaganie kierowania - OFF
                        wychodzenie z poslizgu - ON
                        ABS - 1
                        czułość kontrolera: 2

Aha ustawilem sobie jeszcze hamulce przód: 10 tył:10. Zawsze to krótsza droga hamowania ;]
                        Na najostrzejszych zakrętach zarzucalem tez dupę ręcznym zeby wykręcic ładnie i szybko.

Komentarz

Właśnie o to miałem spytać; podajcie jakieś sensowne ustawienia
                          A-Spec-40
                          B-Spec-40

Komentarz

Pracuję...
                          X