Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Oficjalne dane GT-R - pomoc!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Oficjalne dane GT-R - pomoc!

Witam wszystkich serdecznie - to moj pierwszy post tutaj, i od razu chcialbym przejsc z prosba.

Prosba jest moze malo madra, dla niektorych moze nawet niepowazna, ale mam niesamowity problem z trofeum "Oficjalne dane GT-R". Potrzebuje pomocy kogos, komu udalo sie uzyskac to trofeum i dla kogo przejechanie toru Nurburgring Nissanem GT-R '07 w czasie ponizej 7:29:00 nie stanowi problemu. Do czego zmierzam?

Czy jest na forum osoba, ktorej moglbym udostepnic dane swojego konta PSN, a ktora moglaby dla mnie ow trofeum uzyskac?

Oczywiscie jesli bedzie to konieczne, moge za pomoc zaplacic (normalnie, nie wirtualnie).

Sprawa jest dla mnie bardzo wazna, i uprzedzajac osoby, ktore moga poczuc sie zniesmaczone, napisze, ze za chiny ludowe, mimo spelnienia wszystkich warunkow zrobienia tego trofeum (seryjny GT-R wybrany z opcji "Szybkie wybieranie", nie z wlasnego garazu, opony sportowe twarde, Nurburgring bez zmian pogodowych, czas robiony w probie czasowej w trybie arcade i uzyskaniu czasu ponizej 7:29:00) nie chce mi to trofeum wskoczyc. Na forach dyskusyjnych czytalem, ze moze to byc jakis bug, blad ktory kiedys w przyszlosci zostanie zalatany, ale obecnie zwyczajnie nie moge go uzyskac, co gotuje mi zwyczajnie krew. Nie mam w okolicy zadnych znajomych posiadajacych GT5 i PS3 u ktorych moglbym to trofeum zrobic, dlatego zwracam sie z ta prosba do Was - prosze o pomoc!

Re: Oficjalne dane GT-R - pomoc!

Ja Ci pomogę
    Napisz do mnie koło 21 na priv to jakoś się dogadamy

Komentarz

Kurcze, strasznie mocno dziekuje. Oczywiscie odezwe sie i na PW dogadamy wszystko. Do napisania!

Komentarz

Zastanów się trzy razy, zanim komuś prześlesz swój save

Komentarz

A ja mam takie pytanie mam zdobyte ponad 75% trofeów z gran turismo i jeszcze kilkanascie z innych gier i czy po formacie dysku na konsoli i ponownym zalogowaniu sie trofiki będą czy trzeba zdobywać wszystko od nowa. Gdzie wogóle te trofea są zapisywane na konsoli czy gdzies na serwerach z góry dzieki za odpowiedz

Komentarz

Snj-nie save tylko dane do profilu. Ale masz racje, facet ryzykuje.
            Klokers-trofea masz zapisane w profilu na servie. Więc nawet po zepsuciu konsoli czy formacie nic nie tracisz.

Komentarz

Wierze w ludzka uczciwosc. Poza tym nie sadze aby komus bylo potrzebne konto z moim nickiem, tylko dla trofeow ktore mam (a zbyt duzo ich nie mam ).

Komentarz

Koledzy!

Przepraszam za dublowanie posta. Kolega Mlody jeszcze sie nie pojawil. Chcialbym wobec tego - profilaktycznie - ponowic pytanie i prosbe. Jesli w dalszym ciagu jest na forum ktos, kto moglby mi pomoc zrobic to trofeum (jak napisalem - zaplace) to prosze o informacje. MlodegoTDI rzecz jasna nie przekreslam, mozliwe ze mu cos wypadlo, gdyby jednak do jutra/pojutrza sie nie odezwal, to chcialbym wiedziec czy jest jeszcze ktos, kto moglby mi pomoc. Z gory dziekuje!

Komentarz

Ludzie z for zwykle piszą,że mają problemy a okazuje się ze przycięli jakiś zakręt i czas zapalił się na czerwono... Na pewno przejechałeś trasę czysto poniżej tego czasu? Bo robiłem to kilka razy kliku osobom i zawsze wpadało jeżeli czas był do końca "na biało".
                  Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                  Licencje - 60x GOLD
                  Trofea - 100%

Komentarz

Tak - wlasnie na tym rzecz polega ze nie wiem gdzie jest problem. Czas nie wskoczyl czerwony, przejazd szybszy niz oficjalny rekord - stad moja prosba, bo juz nie wiem jak mam to ugryzc...

Komentarz

Moge ci jutro pomóc

Komentarz

ja to samo mam..... po przejechaniu po 1 nie pojawia sie duch a po drugie jak wychodzę nie zapisuje mi tego rekordu :/ a bylo 7:30.457 powinno zapisać .

Komentarz

Musisz mieć poniżej 7.29

Komentarz

Zamieszczone przez mlodyTDI
                            Musisz mieć poniżej 7.29
                            Koledze chodziło pewnie o to, że nie zapisało mu rekordowego czasu przejazdu

Komentarz

trochę odgrzeję kotleta, ale zapytam. Czy ten GT-R ma być całkowicie seryjny, tak jak go kupiłem z salonu? Czy mogę zamontować mu np. slicki (wyścigowe miękkie opony)? Bo tuning chyba nie wchodzi w grę? Pytam teoretycznie, bo jechałem tylko raz północą pętlę tym GT-Rem i zabrakło mi pół sekundy, a nie chcę niepotrzebnie czas marnować.

Komentarz

Pracuję...
                              X