A o czym my tu rozmawiamy ??
Problem jest taki że jak bierze się ujecie to dopiero po zrobieniu foty wiadomo czy jest uchwycona marchewa czy nie,... taki mały glitch który mnie strasznie wpienia.
Nie prawda! U mnie było widać od razu po zatrzymaniu replay'a.
No to miałeś farta
Zamieszczone przez Sqad
To mialeś farta ja próbowałem przez 5 okrążeń klatka po klatce i nic, a może marchwy są tylko w nocnej secerii widoczne na foto już sam nie wiem.
Sqad musisz uzbroić się w cierpliwość, bo najwidoczniej nie poszczęściło Ci się. Dzwoniłem dziś do brata, żeby pobawił się w uchwycenie "marchewy" na fotce i dał mi znać, że ma taką fotkę zrobioną na Laguna Seca w Nissanie GT-R. Jak wrócę do domu (29 grudnia) to postaram się zapodać w odpowiednim dziale z fotkami
Najlepiej rozgrzać auto jednym okrążeniem i później jechać około 60km/h, wrzucić piąty bieg czy tam szósty i redukować dość szybko. Wtedy zawsze pójdzie marchewa. Ja zawsze to powtarzam z 10 razy i później na replayu zawsze uda mi się jakąś uchwycić Moim zdaniem to najlepszy sposób na marchewkę, tylko w GT 5 jakoś dziadowsko one wychodzą i często przebija rura wydechowa, albo widać marchewę podczas pauzy, a znikają w trybie foto. Czasem to irytuje, ale da radę zrobić. Starczy obejrzeć mój topic ze zdjęciami
Komentarz