Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Marchewka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Marchewka

Powiedzcie mi jak ustrzelić w photomode marchewe z wydechu próbowałem przez 5 kółkek. Pauza > fota > nastepna klatka > pauza fota i nic

Re: Marchewka

Nie ma na to sposobu, musisz jeździć i próbować - napewno się uda.

Proponuje C 63 AMG + tytanowy komin + redukcja

Komentarz

Ja dodałem w dziale Photo marchewkę ale trochę opóźnioną

Komentarz

A nie da się cyknąć fotki wyciągniętej z replay"u

Komentarz

A o czym my tu rozmawiamy ??
          Problem jest taki że jak bierze się ujecie to dopiero po zrobieniu foty wiadomo czy jest uchwycona marchewa czy nie,... taki mały glitch który mnie strasznie wpienia.

Komentarz

Nie prawda! U mnie było widać od razu po zatrzymaniu replay'a.

Komentarz

To mialeś farta ja próbowałem przez 5 okrążeń klatka po klatce i nic, a może marchwy są tylko w nocnej secerii widoczne na foto już sam nie wiem.

Komentarz

Zamieszczone przez MrPOLLMANN
                Nie prawda! U mnie było widać od razu po zatrzymaniu replay'a.
                No to miałeś farta

Zamieszczone przez Sqad
                To mialeś farta ja próbowałem przez 5 okrążeń klatka po klatce i nic, a może marchwy są tylko w nocnej secerii widoczne na foto już sam nie wiem.

Sqad
                musisz uzbroić się w cierpliwość, bo najwidoczniej nie poszczęściło Ci się. Dzwoniłem dziś do brata, żeby pobawił się w uchwycenie "marchewy" na fotce i dał mi znać, że ma taką fotkę zrobioną na Laguna Seca w Nissanie GT-R. Jak wrócę do domu (29 grudnia) to postaram się zapodać w odpowiednim dziale z fotkami

Komentarz

Najlepiej rozgrzać auto jednym okrążeniem i później jechać około 60km/h, wrzucić piąty bieg czy tam szósty i redukować dość szybko. Wtedy zawsze pójdzie marchewa. Ja zawsze to powtarzam z 10 razy i później na replayu zawsze uda mi się jakąś uchwycić Moim zdaniem to najlepszy sposób na marchewkę, tylko w GT 5 jakoś dziadowsko one wychodzą i często przebija rura wydechowa, albo widać marchewę podczas pauzy, a znikają w trybie foto. Czasem to irytuje, ale da radę zrobić. Starczy obejrzeć mój topic ze zdjęciami

Komentarz

Pracuję...
                  X