Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licencje

Jak tam wam idzie w licencjach ?
    Niestety są łatwe w porównaniu do GT4 stąd wszystkie mam złote

Re: Licencje

Ja mam narazie 45- złoto, 7- srebro, 8- brąz
    dzisiaj zacząłem robić licencję iA na złoto na padzie i troszkę się muszę nagimnastykować
    A-spec- 39
    B-spec- 36
    D.Brown - 35 Bardzo opanowany
    H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
    T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
    I.Bass - 31 Bardzo porywczy
    O.Nowak - 33 50 / 50
    B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Masz rację. Na kierownicy licencje to pestka. Za pierwszym razem jak dostałem GT5, przeszedłem na kilkanaście złotych, reszta srebrne. W ten weekend poprawiłem wszystkie na złoto i nie zajęło mi to więcej czasu niż max 30 min. Special Events też mogłyby być trudniejsze. A tak na 24lvl w szkole AMG, gdzie się jedzie SLSem w deszczu. Całe okrążenie robię o prawie 15 sekund szybciej niż złoto. Coś jest nie tak... Mogliby platynę zrobić :mrgreen:
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja jeźdzę bez systemów w ogóle na licencjach i zaczynam je już poprawiać. Mam 30 złotek i 25 srebr oraz 5 brązów.

Ps. Na padzie jeźdze.

Komentarz

Wstyd się przyznać ja mam same brązy, może z 5 sreber, złota ani jednego Na padzie jeżdżę, to moje drugie GT (pierwsze było GT PSP, no chyba że liczyć GT3 ale wtedy miałem 12 lat i ta gra mi się nie podobała bo była za trudna )

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Katuj każdą licencje do złota. Ja jeźdzę bez żadnych systemów, ew. ABS na 5. Teraz będę musiał to popoprawiać na złotka. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
              Katuj każdą licencje do złota. Ja jeźdzę bez żadnych systemów, ew. ABS na 5. Teraz będę musiał to popoprawiać na złotka. :mrgreen:
              Po co taki ABS?
              Ja bez brązów, głównie srebra, ale na złoto też kiedyś poprawię jak będzie mi sie chciało.. w zasadzie to imho najłatwiejsza z licencji do zrobienia na złoto to ta Specjalna.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mimo że to moje pierwsze GT (czy tak jak pisałem na górze drugie bo grałem jeszcze w gt psp) to ja gram bez żadnych wspomagaczy, jedyne co to ABS na 1 żeby kół nie blokować a tak poza tym to wszystko off

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Gratuluję tym z Was co mają wszystkie licencje na złoto a jeszcze bardziej tym co zrobili je na padzie.
                  U mnie za pierwszym podejściem to tak pomieszane, troszkę brązu, troszkę srebra i prawie połowa na złoto.
                  Też gram na padzie ale po kilu nieudanych próbach zdobycia złota w licencjach odpuściłem sobie. :wink:

Komentarz

no ja na razie sobie odpuściłem bo na padzie czasem wydają mi się te licencje niewykonalne ale odczekam jakiś czas i zrobię na złoto za pierwszym razem jak kilka razy już miałem Jak czegoś nie będziemy umieli na padzie wykonać to czy Ci co są lepsi będą mogli nam wytłumaczyć tak po chłopskiemu o co kurde kaman w jakimś teście bo Martynka to tam czasami mało podpowiada nowego To co ona tam mówi to ja się w Prologue nauczyłem
                    A-spec- 39
                    B-spec- 36
                    D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                    H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                    T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                    I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                    O.Nowak - 33 50 / 50
                    B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Mam pytanko . Otóż w części 4 licensja to było coś takiego że żeby w ogóle odbyc poszczególe eventy czy trasy wymagana była np licensja np . S. Tutaj wszystko kręci się wokół doświadczenia a licencje są oddzielnym dodatkiem ??? Czy są trasy które prócz doświadczenia wymagają ukończenia np ostatniej licensji dzięki z góry za odp???

Komentarz

Licencje nie są wymagane aczkolwiek jeżeli zrobiłeś większość na początku gry to miałeś ją ułatwioną przez zdobyte samochody i zawsze to trochę doświadczenia.

Komentarz

W pierwszej licencji brakuje mi złota tylko w Test B-5, nie mogę tego przejść!! oglądałem filmiki ale to auta nie daje rady trzymać sie wewnętrznej strony, ja skręcam a to prosto jedzie. Najlepszy czas raz zrobiłem 0:18,9100 myślałem wtedy ze chyba pad poleci przez okno
                          A-spec- 32
                          B-spec- 33
                          http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Na padzie nie da się zrobić wszystkiego na złoto. No chyba, że się włączy wspomagacze. Ja przejechałem wszystko na złoto bez wspomagaczy, tylko ABS1, kierownica DFGT.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Czy jest ktoś kto zrobił wszystkie licencje na ZŁOTO posługując się tylko padem

Komentarz

Pracuję...
                              X