Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 dostało porządne zniszczenia! - Aktualizacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT5 dostało porządne zniszczenia! - Aktualizacja

The servers are back online and an in-game news notice has been posted, but it mentions nothing of exactly what changes v1.03 contains. However, as can be seen in the online “My Lounge” options for an online race, a new “Mechanical Damage” setting is available for the event with three settings, as described by the scrolling information bar on the bottom of the screen:

“None” – No mechanical damage.
    “Light” – Mechanical parts can be damaged, but will “automatically be repaired after a short time has passed.”
    “Heavy” – Mechanical damage will be more severe, and can only be repaired by making a pit stop. Damaged parts will be indicated with on-screen icons.
    GTPlanet

Komentarz

Przez neta jak grałem wczoraj to ten model było widać tak:
      1 stopień - tylko wizualne
      2 stopień - wizualne i czasowe mechaniczne (uderzyłem w bandę i znosiło potem samochód oraz miał mniej mocy przez jakiś krótki czas)
      3 stopień - wizualne i mechaniczne (raz uderzyłem w bandę i do końca wyścigu znosiło samochód i miał mniej mocy)
      Ps. Nie udało mi się "zniszczyć" opon tak żeby guma odpadła od felgi ale... szybciej się robią te czerwone wykresiki po lewej stronie i jak jest tylko sama obwódka czerwona to w zakręty na Nurburgringu da się wchodzić tylko z 20 km/h
      A-spec- 39
      B-spec- 36
      D.Brown - 35 Bardzo opanowany
      H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
      T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
      I.Bass - 31 Bardzo porywczy
      O.Nowak - 33 50 / 50
      B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie znajdują się ustawienia uszkodzeń samochodu ??

Komentarz

Można wejść już na GT5 My Home na stronie internetowej Gran Turismo 5: https://www.gran-turismo.com/hk/gt5/signin/
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ale chyba drivers list i garage nie bardzo trybi

Komentarz

Słuchajcie, co się zmienia w temacie zniszczeń po osiągnięciu 20 lvlu w singlu? Zrobiłem go wczoraj po trzeciej w nocy i nie miałem już siły za bardzo tego rozkminiać Przejechałem się tylko chwilę 512BB po Monzy, ale nie widziałem jakichś szczególnych różnic - może tylko tyle, że po kolizjach z przeciwnikami w ich samochodach widać było np. lekko oderwane zderzaki itp. A zniszczeń mechanicznych brak. Są one w singlu w ogóle?

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                Ale chyba drivers list i garage nie bardzo trybi
                Jeżeli o to chodzi, ja mam tu tylko Berlinette, którą w GT5 nie mogę jeździć - chyba coś przez przypadek wcisnąłem na samym początku przygody (jakieś udostępnij, czy cuś ).

Komentarz

Podsumowując mam to rozumieć tak że jak auto mam w garażu (wcześniej po uszkadzane) to wygląda ok ( mam 19 lev i tak jest) ale może się nim źle jeździć i jak tak będzie to mam zrobić naprawę sztywności karoserii ale w sumie nie wiadomo do końca kiedy a w dodatku jest mega droga --- jakaś paranoja niedopracowana na maxa ! można to wyłączyć ?

Komentarz

Pracuję...
                  X