Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 dostało porządne zniszczenia! - Aktualizacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT5 dostaÅ‚o porzÄ…dne zniszczenia! - Aktualizacja

Jak donosi PS3SITE.PL:

Zamieszczone przez ps3site.pl
    Wraz z dzisiejszym porankiem do PlayStation Network trafiła obiecana przez Polyphony łatka do Gran Turismo 5, która dokłada do gry mechaniczne uszkodzenia pojazdów. Aktualizacja pobierze się automatycznie po odpaleniu gry na konsoli, która podpięta będzie do internetu. Myślicie, że łatka jest postrachem użytkowników konsoli posiadających "małe" dyski HDD?

Tym razem możecie spać spokojnie, albowiem obszerność dyskowa nowej aktualizacji to tylko 150MB. Gdy już aktualizację zainstalujecie i przetestujecie trzystopniowy poziom uszkodzeń, koniecznie dajcie znać w komentarzach pod tym wpisem jak całość sprawdza się w akcji!

Przy okazji przypomnijmy coś. Kaz Yamauchi obiecał, iż Gran Turismo 5 będzie otrzymywało wsparcie łatek każdego tygodnia i każdego miesiąca. Trzymamy za słowo, albowiem jest jeszcze wiele do załatania.
    Zaczyna dziać się dobrze w państwie GT A oto miodne efekty jakie powinny być :

Uploaded with ImageShack.us

Re: GT5 dostało porządne zniszczenia! - Aktualizacja

Witam
    Mam poziom 19 i słyszałem że uszkodzenia będą dostępne od poziomu 20.
    Czy jest możliwość wyłączenia uszkodzeń?Wole pomykać tak jak dotąd.
    Pozdrawiam

Komentarz

Są lepsze źródła z tą informacją niż PS3site, który wraz ze zmianą szaty graficznej zrobił się pudelkiem o grach.

Komentarz

No w końcu te zniszczenia są. Multi dostało opcję uszkodzeń też. Bosko, w końcu będzie można normalne eventy robić i stukanie przeciwnika nie będzie już tak bezkarne.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
          Jak donosi PS3SITE.PL:

Zamieszczone przez ps3site.pl
          Wraz z dzisiejszym porankiem do PlayStation Network trafiła obiecana przez Polyphony łatka do Gran Turismo 5, która dokłada do gry mechaniczne uszkodzenia pojazdów. Aktualizacja pobierze się automatycznie po odpaleniu gry na konsoli, która podpięta będzie do internetu. Myślicie, że łatka jest postrachem użytkowników konsoli posiadających "małe" dyski HDD?

Tym razem możecie spać spokojnie, albowiem obszerność dyskowa nowej aktualizacji to tylko 150MB. Gdy już aktualizację zainstalujecie i przetestujecie trzystopniowy poziom uszkodzeń, koniecznie dajcie znać w komentarzach pod tym wpisem jak całość sprawdza się w akcji!

Przy okazji przypomnijmy coś. Kaz Yamauchi obiecał, iż Gran Turismo 5 będzie otrzymywało wsparcie łatek każdego tygodnia i każdego miesiąca. Trzymamy za słowo, albowiem jest jeszcze wiele do załatania.
          Zaczyna dziać się dobrze w państwie GT A oto miodne efekty jakie powinny być :

Uploaded with ImageShack.us
          spóźniłeś się
          viewtopic.php?f=16&t=6021&p=87050&sid=2b5889ee7864 3390ad1c3c58087e1664#p87050

Komentarz

Patrząc na zdjęcie zaczynam żałować, że moja konsola nie ma połączenia z netem.
            A-Spec- 40 lvl
            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
              Patrząc na zdjęcie zaczynam żałować, że moja konsola nie ma połączenia z netem.
              Przecież wystarczy ją połączyć kablem ethernet... i ma opcję bezprzewodówki też...

Komentarz

Szczerze powiem, że nawet nie czytałem nic w instrukcji, bo nie miałem takiej potrzeby. Jestem słaby w tych sprawach. Przy neostradzie też da radę?
                A-Spec- 40 lvl
                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                  Szczerze powiem, że nawet nie czytałem nic w instrukcji, bo nie miałem takiej potrzeby. Jestem słaby w tych sprawach. Przy neostradzie też da radę?
                  Tak.

Komentarz

Lepiej pozno, niz wcale. Tylko dlaczego dopiero po premierze i jeczeniu fanow?

Komentarz

W którymś temacie Sqad wysnuł fajną tezę. Że byćmoże to sposób na piratów. Teraz ludzie w większości (bynajmniej poza Polską) mają szybkie lącza więc pobranie tych 140mb to pestka. A tym samym pirat nie pobierze bo go shaltują.
                      To prawdopodobne bo update wychodzi ok.co tydzień. Więc wydaje mi się że większość łatek gotowa była już dawno a to przemyślane posunięcie. Bo wątpie by te usprawnienia były wprowadzane w takim tępie.
                      W przeciwnym razie gdyby gt5 robili tak szybko jak łatki to grę mielibyśmy już 2lata temu.

Komentarz

I jeszcze update konsoli się szykuje do wersji 3.55. A następne patche w GT5 prawdopodobnie będą wymagały tej wersji, więc jak najbardziej to jest zagrywka na piratów. Ja czekam na więcej eventów do jeżdżenia, bo jeszcze trochę i same długodystansowe mi zostaną.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          W którymś temacie Sqad wysnuł fajną tezę. Że byćmoże to sposób na piratów. Teraz ludzie w większości (bynajmniej poza Polską) mają szybkie lącza więc pobranie tych 140mb to pestka. )
                          Heh dla mnie też a mam tylko 10Mb/s
                          A-spec- 39
                          B-spec- 36
                          D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                          H.Schumacher - 32 Åšrednio opanowany
                          T.Dickerson - 31 Åšrednio porywczy
                          I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                          O.Nowak - 33 50 / 50
                          B.Barrios - 31 Åšrednio opanowany

Komentarz

Ja mam 50MB łącze i jakoś wolno zasysa updejty

Komentarz

Po zainstalowaniu aktualizacji - Poziom 11 nadal nie mam zniszczeń czemu ??

A właściwie to gdzie jest ten trzystopniowy model uszkodzeń ? Gdzie to się panowie ustawia ?

Komentarz

PracujÄ™...
                              X