ooo, to żeś mi wytłumaczył Wlazłem już w akcesoria i sparowałęm ale nie mam w czacie nigdzie opcji rozmawiaj. Chyba że dopiero w grze w poczekalni można gadac... yhhhh
Panowie nie za dużo tego spamowania? Zapraszam na SB z takimi pogawędkami A pana Cybera proszę o używanie opcji 'edytuj' zamiast pisania post pod postem bo łamiesz regulamin (którego zapewne nie czytałeś, więc nadrób szybko ten błąd, bo następnym razem nie będzie już tak miło tylko szybkie rach-ciach i po poście)
Panowie nie za dużo tego spamowania? Zapraszam na SB z takimi pogawędkami A pana Cybera proszę o używanie opcji 'edytuj' zamiast pisania post pod postem bo łamiesz regulamin (którego zapewne nie czytałeś, więc nadrób szybko ten błąd, bo następnym razem nie będzie już tak miło tylko szybkie rach-ciach i po poście)
Sorki, myślałem że skoro jest dopisek "chat" to rządzi się prawami czatu... a regulamin czytałem...
Ja np. zrobiłem, ale faktycznie driverowi na 40 poziomie raczej już słabnie forma, więc lepiej robić to kimś mniej zaawansowanym. Poszukaj też informacji w wątku Gran Turismo trofea , tam był ten ten temat szerzej omawiany
Komentarz