Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 5 Chat

To u mnie koło domu co jakiś czas przejeżdża nowe Camaro albo Corvetta C5 W ubiegłym tygodniu na rynku stało Ferrari F430 a na wylotowej gnało Porsche 911 Carrera S, do tego na obwodnicy do Poznania wyprzedził mnie Nissan GT-R! + debil trzymający SLR McLaren'a w garażu 5km. dalej od mojego domu :mrgreen: i Aston Martin V12 Vantage w pobliskim komisie! Nie żartuję, na prawdę!
    Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Jestem dewiantem, bo w ten sposób domagam się kupna każdego spotkanego i starszego ode mnie włoskiego żelastwa.
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
        A propos - wczoraj po pół roku polowania kupiłem wreszcie Chapparala 2J. Wydałem ponad 14 mln, zostało mi jakieś 150k.
        Ja kupiłem go swego czasu za 7 mln w promocji, którą zakończyła definitywnie aktualizacja 2.0

Zamieszczone przez szymoniec
        Jestem dewiantem, bo w ten sposób domagam się kupna każdego spotkanego i starszego ode mnie włoskiego żelastwa.
        W jaki sposób

Komentarz

Ja często widuje 2 różne GT-R'y na Ursynowie, jasny i ciemny
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            W jaki sposób
            Niekontrolowane okrzyki "o ch..", "ale bym nim jeździł/go kochał" "mamo kup mi takiego" "to jest wóz a nie passat w dizlu"
            narancs alternativa

Komentarz

lepszy "dizel" niż podtlenek LPG
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ponoć gaz niszczy silniki tylko tym, którzy go nie mają.
                narancs alternativa

Komentarz

Gaz do dupowozu to wspaniała rzecz. Astra którą obecnie śmigam jeździ na gazie ponad 10 lat, w tym czasie zrobiła circa 180kkm. W silniku poza częściami eksploatacyjnymi nic, absolutnie nic nie było robione. Koszt przejechania 100km po mieście w porównaniu do diesla i benzyny które też są w domu jest śmiesznie niski, a auto na junkersie odpycha się w zasadzie tak samo jak na benzynie- choć jak mam zamiar jeździć z butem w podłodze to zawsze na Pb.

Tyle, że nie do każdego silnika gaz można zakładać, bo później się gniazda zaworowe wypalają itp, a przy bardziej skomplikowanych silnikach nie można oszczędzać na instalacji i na gazowniku.

Komentarz

Ahh gdyby tak mieć GT-Ra w Holenderskim gazie...albo w dizlu..

;-)

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                      Ahh gdyby tak mieć GT-Ra w Holenderskim gazie...albo w dizlu..

;-)
                      Zabolało
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

Tylko trzeba by wrzucić heble z corolli, bo tarcze i klocki drogie ):

Komentarz

Hola pany - dyskusje o szkodliwości gazu na silnik dizla w passacie proponuje przenieść na inne bardziej adekwatne działy (vide "Na luzie"), ja wiem że w tytule tego wątku widnieje słówko "chat" ale dotyczy on tylko i wyłącznie gry, która je poprzedza.
                          Jednym słowem (właściwie trzema): trzymajmy się tematu

Komentarz

No to wracając do tematu GT5. Dużo dizli jest w grze? Bo jakoś nie ogarnalem.
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Oprócz najróżniejszych Audi R-kilkanaście i Peugeotów Fapów to tylko mi się rzucił w oczy BMW 120d

Komentarz

No właśnie, myślałem, że może jest ich więcej.
                                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Pracuję...
                                X