Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo 5 Chat
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Re: Gran Turismo 5 Chat
z tego co wiem to:
Nurburgring 24h:
1830000 Cr
9800456 Exp
Le Mans 24h:
794000 Cr
6890550 Exp
Komentarz
-
-
No tak, ale 24h Nurb to już nic nie daje, więc bez sensu - równie dobrze mogło by być za niego 0 expa
Śmiechem na sali jest też kasa za takiego np Le Mans - męczysz się prze bite 24 godziny i dostajesz zaledwie niecałe 800 tałków, a powiedzmy kopsniesz się na sezonowych czasówkach i po chwili masz milion kredytów. To jest porażka i dawno to powinni zmienić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez driver1984Witam! Czy wie ktos gdzie i czy wogóle mozna wygrac chapparal 2j race car a moze jest do kupienia w uzywkach chociaz ja jeszcze na niego nie natrafilem?http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż
Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !
Komentarz
-
Zamieszczone przez driver1984A potrzebuje tego auta dla mojego tepego kierowcy b-spec który nie może wygrac wyścigu na lazurowym wybrzeżu na maxa zrobiona toyota 7 race car
Kolego drogi, poświęć chwilę na użycie opcji 'szukaj' bo temat ten poruszany był tutaj naprawdę wiele razy i zapewniam cię, że tenże wyścig w B-spec spokojnie da się wygrać Toyotą 7 RC. Ja tak zaliczyłem. Z przewagą 20 sekund na mecie nad Chapparalem. Naprawdę
Komentarz
-
A propos - wczoraj po pół roku polowania kupiłem wreszcie Chapparala 2J. Wydałem ponad 14 mln, zostało mi jakieś 150k.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dj BrabusA propos - wczoraj po pół roku polowania kupiłem wreszcie Chapparala 2J. Wydałem ponad 14 mln, zostało mi jakieś 150k.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PiotrTeraz masz chociaż możliwość włączenia/wyłączenia wiatraków. :mrgreen:
Piotrze, zgadnij jaka żółta bestia przejechała pod moim domem jak wsiadałem popołudniu do auta?
Komentarz mojej mamy: "O ku@#a! Wow! Kup mi!"
Ja: Chyba w GT5
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz