A ja mam takie pytanie, jak założyć zdobyty kombinezon albo kask? W zawodach sezonowych nazdobywałem pełno kombinezonów i kasków, ale żadnego z nich nie umiem założyć na siebie
Dzięki już sobie zmieniłem Prawie jak stig, tylko że buty i rękawice czerwone i czerwony pasek na kombinezonie, no i kask zamiast biały jest srebrny ale i tak fajnie wygląda
Witam wszystkich
Jestem nowy na forum, ale interesuję się trochę Gran Turismo. Pykam co nieco w GT1 na moim telefonie z androidem.
Wczoraj dołączyłem do forum, zapytałem sięo kilka rzeczy no i jest fajnie, odpowiedź została mi udzielona
Dziś już zamówiłem GT5 Platinum PL, za 95zł z wysyłką Już nie mogę się doczekać, mam pytanie czy wydana przez mnie kwota na GT5 jest uczciwA? Ile wy wydaliście na swoją gierke Ale i tak wiem, że mimo dosyć wysokiej ceny, gra dostarczy mi tygodnie, jak nie miesiące rozrywki
fakt osmiu graczy na dzisiejsze standardy to zart, tak jak zrezygnowanie z otwartego swiata ktory byl obecny w TDU i TDU2.
2 czesc strasznie mnie zawiodla, arcadowy kod prowadzenia zmusil mnie do powrotu do pierwszej czesci... nie ma to jak tryb Hardcore, kto gral ten wie
Komentarz