Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 5 Chat

Ja się spodziewam zapisu gry podczas wyścigów wytrzymałościowych. Szkoda, że Kaz nie napisał na twitterze czy to będzie mały czy duży update
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A ja czekam aż poprawią te różnice w prowadzeniu online i offline

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        Ja się spodziewam zapisu gry podczas wyścigów wytrzymałościowych. Szkoda, że Kaz nie napisał na twitterze czy to będzie mały czy duży update
        Ja normalnie powoli przestaje wierzyć że to w końcu się pojawi, ale też baaaardzo bym chciał. Ktoś ma może jakieś info w temacie?

Komentarz

Ja też naprawdę bym chciał tych zapisów podczas wyścigów wytrzymałościowych. Szczególnie 8-godzinnych i 24-godzinnych.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

tak szczerze to był by zbyt proste gdyby były zapisy podczas wyścigów, przynajmniej ja tak uważam

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
              tak szczerze to był by zbyt proste gdyby były zapisy podczas wyścigów, przynajmniej ja tak uważam
              Nie każdy ma czas śmigać 24h wyścigi, a to czy zapauzujemy grę a tym że zrobimy save'a nie robi żadnej różnicy, no chyba że ktoś lubi się chwalić wyższymi rachunkami za prąd. Rozumiem że GT nie jest dla każdego ale wszystko ma swoje górne i dolne granice.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                Nie wierzę, że jest ktoś w stanie przejechać sam 24h wyścig za jednym podejściem... Zapis jest potrzebny, bo nie widzę sensu, aby na noc zostawiać włączoną konsolę.

Poza tym prawdziwy wyścig 24h jedzie kilku kierowców, a nie jeden.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Mam pytanie nie chciałby kto pojeździć na mutli trochę ? jak tak to dodajcie rwe11 ja tak za godzinkę pól będę zakładał pokój prywatny wiec wbijać śmiało
                  start się trochę opóźni ale na pewno będzie w tej godzinie

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                    Nie wierzę, że jest ktoś w stanie przejechać sam 24h wyścig za jednym podejściem...
                    Mi się to udało w GT4, w trybie A-Spec. Ale w jedną osobę to jest strasznie męczące :/
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

No, Panowie. Zaraz nastapi pierwsze wlozenie Gran Turismo 5 do konsoli

EDIT 26.06.2011 21:58: Zapraszam wszystkich do oceniania moich zdjec

Komentarz

Da się tu jakoś pojechać trening B-Spec? W sensie, że tylko mój pilot bez żadnych innych aut.
                        Honda

Komentarz

no w tym temacie może być ciężko

Komentarz

Czy wam też poszło tak łatwo z tymi wyzwaniami sezonowymi Nascar? Strój Gordona niezły, mogliby zrobić coś podobnego z Top Gear i strojem Stiga do zgarnięcia

Komentarz

za proste byly a co do stroju, wole swoj.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Banalne wyścigi, masa XP i Cr. wpada więc można będzie szybko się wzbogacić.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X