Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Chat

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 5 Chat

Zamieszczone przez rafell626
    Witajcie po krótkiej przerwie
    Panowie ode mnie pytanie techniczne odnośnie wyścigów on-line: z jaką prędkością musi śmigać net żeby komfortowo jeździć z innymi?
    2mb/s to absolutne minimum

Komentarz

oj tam, ja na 1 mb/s dajÄ™ radÄ™

btw, jest nowy glitch na expa i kasÄ™.. jak ktoÅ› chce to niech poszuka na YT..
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witku nie mów głośno

Komentarz

Więc pozostaje mi jedynie czekać aż mi szerokopasmowy aktywują. Konkretniej wziąłem sobie 4mb z Netii, mam już dość limitowanych mobilnych internetów za które płacę takie same pieniądze (w praktyce w sumie ciut mniej bo nie mam konieczności posiadania telefonu domowego który no jest mi zbędny) no ale nie ograniczą mnie wysokim pingiem czy tam limitem danych 5-10 gb na miesiąć

BTW: Z tym money glitchem to totalna beznadzieja. Jakoś z pieniędzmi w GT nigdy większych problemów nie było. Bardziej byłbym zainteresowany szybszym nabiciem EXP bo przejście na kolejny poziom i odblokowanie powiedzmy tego Vettel Chalenge (którego jestem cholernie ciekaw) jest po prostu dla mnie drogą przez męki. (tutaj bez ofensywy do Witka )
          Poza tym jaka satysfakcja wynika z zakupionego samochodu na który zebraliśmy przez trick czy tam oszustwo.

PS: Dzieci Neostrady nadal atakują forum czy przycichło pod tym względem?

Komentarz

Ja się zastanawiam nad tym jak tacy ludzie znajdują takie miejsca... Jadą po ścianie, lub walą w każdy centymetr ściany sprawdzając czy samochód przejdzie? Ja tu widzę kolejny zbliżający się patch... Tym razem niech zrobią to porządnie. Przydałoby się coś w stylu: "Jeżeli wypadniesz po za obszar toru, to automatycznie cię przenosi z powrotem na tor. ---> 1.09 nadchodzi... Mam nadzieję, że razem z zapisywaniem podczas endu.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

W czasie gdy gram na split-screenie, w znakomitej większości, głos silnika auta drugiego gracza słychać kilka razy głośniej. 1P w zasadzie nie słyszy odgłosu pracy "swojego" motoru. Czy to normalne?

Komentarz

Zamieszczone przez SNJ
                W czasie gdy gram na split-screenie, w znakomitej większości, głos silnika auta drugiego gracza słychać kilka razy lepiej. 1P w zasadzie nie słyszy odgłosu pracy "swojego" motoru. Czy to normalne?
                też tak mam więc to chyba normalne

no chyba, że obaj mamy źle :mrgreen:

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

Poszukuję Nissana R390, tego którym tak wiele osób zdobyło dobry czas w próbie czasowej w zawodach sezonowych. Czy jest ktoś z forum kto mógłby go mi udostępnić na jakiś czas?

Komentarz

Nie wygrywało sięgo za coś Ja mam to mogę udostępnić

Komentarz

To prosiłbym abyś udostępnił.

Komentarz

Witam, szukam kilku osób chętnych do pościgania się dzisiaj o 20. Piszę tu a nie w turnieju, bo organizowałem wyścig na innym forum, a koniec konców okazało się, że dziś nikt nie może i zostało nas trzech. Jakby ktoś był chętny to proszę o PW. Oczywiście szukam poważnych ludzi
                        a zapomniałem dodać, że wyścig na Suzuka, samochód Super GT i 25 okrążeń

Komentarz

Witam,

Panowie jak się pojedzie drugi raz jakiś wyścig to wpada tyle samo punktów i kasy??
                          Chodzi o A-spec i B-spec. Konkretnie LeMans 24h

pozdr

Komentarz

Zamieszczone przez kubawojcik
                            Witam,

Panowie jak się pojedzie drugi raz jakiś wyścig to wpada tyle samo punktów i kasy??
                            Chodzi o A-spec i B-spec. Konkretnie LeMans 24h

pozdr
                            Tak
                            I jak pojedziesz 3 raz i 4 raz i 5 raz i ..... tak cały czas
                            Tylko kolejne razy już nie dostajesz auta za wygranie

Komentarz

Co sÄ…dzicie o tym?
                              http://www.gtplanet.net/24-new-track-lo ... -5-website

Być może szykuje się nam jakiś większy update gry, albo płatne DLC? 24 dodatkowe tory? Brzmi świetnie. Ale na razie jestem do tego chłodno nastawiony :wink:

Komentarz

Byłoby świetnie :mrgreen: Mam nadzieję, że w Las Vegas będziemy mieli drag

Komentarz

PracujÄ™...
                                X