Przejrzałem trochę forum dotyczące GT5 i zauważyłem poważny brak..
Za dobrych czasów GT4, Lukas założył temat z czasówkami na Nurburg Ringu, całkiem fajna zabawa z tym była i myślę że mogło by się to i u nas przyjąć, co Wy na to ?
Przejrzałem trochę forum dotyczące GT5 i zauważyłem poważny brak..
Za dobrych czasów GT4, Lukas założył temat z czasówkami na Nurburg Ringu, całkiem fajna zabawa z tym była i myślę że mogło by się to i u nas przyjąć, co Wy na to ?
Szczerze to w wolnych chwilach opracowuję ligę opartą na czasówkach. Cierpliwości za 2 tygodnie z czymś ruszę :mrgreen:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Liga na czasówki ok, tylko znowu przy dużej ilości torów może być ciężko z ogarnięciem tego :wink:
A wydaje mi się że Nurburg, jest torem, który wymaga najwięcej od gracza i tam zawsze największa zabawa jest, myślę że zrobienie jednego tematu ściśle dla tego toru było by najlepszym wyjściem
Na GTPlanet ruszył Weekly Race Series dla GT5. Może u Nas coś takiego też zrobić? Nieskończona ilość weekendów, wygrany ustala następną rundę.
Witajcie po krótkiej przerwie
Panowie ode mnie pytanie techniczne odnośnie wyścigów on-line: z jaką prędkością musi śmigać net żeby komfortowo jeździć z innymi?
Komentarz