Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

PLaystation Eye, a rozglądanie się po kabinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: PLaystation Eye, a rozglądanie się po kabinie

Witam.
    Pierwsze słysze o tym i prawdę mówiąc jestem bardzo zaskoczony taką opcją bo grę i kamerkę już od pewnego czasu posiadam ale nie miałem pojęcia że to współgra ze sobą.

Tak więc obiektyw na panoramiczny musi być ustawiony gęba do kamerki i gdzie to dalej ustawić ?

Komentarz

Zamieszczone przez Glenn
      Witam.
      Pierwsze słysze o tym i prawdę mówiąc jestem bardzo zaskoczony taką opcją bo grę i kamerkę już od pewnego czasu posiadam ale nie miałem pojęcia że to współgra ze sobą.

Tak więc obiektyw na panoramiczny musi być ustawiony gęba do kamerki i gdzie to dalej ustawić ?
      Masz ustawienia w opcjach gry GT5. Popatrz na poprzednie posty coś tam było pisane. Jazda z kamerka działa jedynie w SZYBKIM WYŚCIGU na najłatwiejszym poziomie, chyba, że coś się zmieniło po pobraniu aktualizacji gry.

Komentarz

Przepraszam za post pod postem ale chciałem odświeżyć temat.

Dziś zauważyłem coś zaskakującego
        Po odpaleniu Gran Turismo 5 włączyło się intro z Citroenem C4 WRC. Podczas tego filmiku zauważyłem, że kierowca jest bardzo podobny do mnie (albo ja do niego) Początkowo myślałem, że mi się tylko tak wydaje ale zawołałem żonę i poprosiłem aby zwróciła uwagę na kierowcę nie mówiąc jej o co mi chodzi. Ona oczywiście też zauważyła to zadziwiające podobieństwo
        Czy ktoś z Was to zauważył A może to tylko taki zbieg okoliczności Proszę aby osoby posiadające kamerkę PlayStation Eye zwróciły na to uwagę i dały znać w temacie lub do mnie na PW. Bawiłem się wielokrotnie ustawieniami kamery, kilkakrotnie grałem w Szybkiej grze używając kamery do rozglądania się po kabinie (fajny bajer) i być może PlayStation Eye rejestruje (nagrywa) ruchy naszej twarzy i na podstawie tego tworzy naszą podobiznę (tak jak się tworzy swoją twarz w grze Rainbow Six Vegas 2)

Komentarz

Wystarczy, zebys posadzil zone za kolkiem i zobaczyl czy Jej podobizna rowniez sie pojawi :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            Wystarczy, zebys posadzil zone za kolkiem i zobaczyl czy Jej podobizna rowniez sie pojawi :wink:
            Szybciej meteoryt trafi w moje mieszkanie niż ona zasiądzie za sterami GT5 :wink: ale postaram się ja namówić

Komentarz

Nie musi przeciez grac

Komentarz

A mi dalej nawet w szybkiej grze nie działa ta kamerka ;/

Komentarz

Pracuję...
                X