Kolejna szałowa zapowiedź spotkała się niemiło z rzeczywistością. Tak się zastanawiam ile PD potrzebowałby czasu na skończenie gry bo gołym okiem widać że w ręce wpadła mało dopracowana wersja.
Zgadzam się z Tobą drift-r
Osobiście mam wiele zastrzeżeń do GT5. Wkurza mnie, ze nie wszędzie działa PlayStation Eye no i też widać, że gra została wypuszczona za szybko, chyba pod naciskiem jej fanów, przez co nie jest dopracowana. Błędów nie będę już wypisywał, bo są w innych tematach
EDIT:
Czy może ktoś podać sprawdzone ustawienia PlayStation Eye Chodzi mi o parametry i odległość od gracza
Witam
Mam problem z kamerka, czy to wada mojej anatomii?? Mianowicie próbowałem wielu ustawień ale "Head tracking" nie chce działać poprawnie, cały czas szarpie i nie działa płynnie. Nosze okulary możne to jest przyczyną (utrudnione rozpoznawanie twarzy)? Ofc fotel przed tv stoi zawsze w jednej pozycji i przykładowo kiedy gra mój brat lub moja dziewczyna wszystko chodzi znacznie lepiej i to bez specjalnej ingerencji w setup. Ma ktoś podobny problem lub wie jak poprawnie ustawić kamerkę?
Powie mi ktoś czy kamerke trzeba jakos dodatkowo konfigurować??
U opcjach GT w kamerce wszystko niby ustawilem, mam twarz w centralnej czesci ramki itd...
Ale podczas żadnego wyścigu jeszcze nie zadziałała ;/
Nawet w tym Quick Race poziom amator, nic.
Zauważyłem, że w PE świeci się czerwona dioda podczas zmieniania ustawień, ale zaraz po ich wyłączeniu przestaje się świecić (świeci się tylko niebieska).
Wie ktoś może co na to poradzić?
Z tego co próbowałem z ustawieniami kilka dni temu to zauważyłem, że jak zmniejszyłem ramkę do wartości około 30-35 tak, że tylko twarz się mieściła z leciutkim luzem to reagowała na ruchy twarzą całkiem dobrze. Jednak widziałem w necie, że może działać jeszcze lepiej niż u mnie
Dlatego też oczekuję na odpowiedź od posiadaczy kamerek, bo być może są jakieś sprawdzone ustawienia.
Komentarz