Ech, chyba najgorsze w tym trybie jest to, że w wyścigach z samochodami o podobnych osiągach niemalże nie mam szans na zdobycie pierwszego miejsca, szczególnie przy krótkich i krętych torach.
a mój bolek śmiga właśnie po nurburgringu żeby nabić 21 lvl... potem like the wind i z wygraną toyotą spróbuje go wsadzić do historyka swoją drogą to szkoda, że nie ma jakiś sezonowych eventów dla b-speca
no wlasnie, podziwiam ludzi ktorzy maja w B specu jakies 24lev .... no nie wiem chyba sie do tego nie nadaje
A co za problem zostawic kierowce samemu sobie?
W tym czasie mozesz robic wszystko co chcesz, a i tak 90% wyscigow wygra bez zadnej ingerencji z Twojej strony
U mnie jadą już 6 raz 24h LeMans a przez ten czas telewizor był włączony na GT5 nie więcej niż 30 minut. W tym czasie zazwyczaj jest wyłączony albo coś innego oglądam.
he, no tak, nic innego mi nie zostało jak męczyć ten tryb
/irytuje mnie to strasznie, na A mam jakies 21 a na B 3 bo wlasnie zaczynam ...
Odpalam ktorys tam wyscig w B daje auto mojemu o 200 ps mocniejsze niz konkurencja, wpracam i po 6 Lapach dojezdza na 5 pozycji .......
RWD JEST JAK SEX, PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM? SKORO MOŻNA DAĆ OSTRO W PIZ**!
U mnie jadą już 6 raz 24h LeMans a przez ten czas telewizor był włączony na GT5 nie więcej niż 30 minut. W tym czasie zazwyczaj jest wyłączony albo coś innego oglądam.
Szkoda że te ostatnie wyścigi trzeba jechać po kilka razy żeby wbić 40ty level. Konsola działa bezproduktywnie kilkadziesiąt godzin a za każdy wyścig 24 h jakieś 2zł w plecy za prąd
Szkoda że te ostatnie wyścigi trzeba jechać po kilka razy żeby wbić 40ty level. Konsola działa bezproduktywnie kilkadziesiąt godzin a za każdy wyścig 24 h jakieś 2zł w plecy za prąd
Tak jak liczyłem to mi wyszło, że trzeba jechać 10 razy LeMans
Nie liczyłem ale kilka tych LeMans moi już mają za sobą. Ok 20 puściłem 4h nurburgring, jak skończą puszczam 9h tsukube i na rano będzie 40 level. Jutro puszcze nurburgring 24h to wpadnie złoto za all golds i zostanie 36->40 na A-specu do platyny.
Komentarz