Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak wam idzie w B-spec?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jak wam idzie w B-spec?

Zamieszczone przez Gucio
    Red Bulla w salonie można kupić osiągając 40level w a-spec lub b-spec.
    Dzięki za info!
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ech, chyba najgorsze w tym trybie jest to, że w wyścigach z samochodami o podobnych osiągach niemalże nie mam szans na zdobycie pierwszego miejsca, szczególnie przy krótkich i krętych torach.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

w B Specu zauważyłem też że poziom kierowcy jest max 40... i co raz ciezej jest mu nabic predkosc max...
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

a mój bolek śmiga właśnie po nurburgringu żeby nabić 21 lvl... potem like the wind i z wygraną toyotą spróbuje go wsadzić do historyka swoją drogą to szkoda, że nie ma jakiś sezonowych eventów dla b-speca

A-spec: 32 B-spec: 32 60 x GOLD

Komentarz

czy isnieje ustawienie jakiegos harmonogramu wyscigow B-spec ?

szlak mnie trafia jak musze siedziec i patrzec jak ten cybernetyczny patałach jeździ ...

/ moze jakas opcja " w tle ? " robisz swoje a kolo jezdzi?

pozdr/Grzechu
            RWD JEST JAK SEX, PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM? SKORO MOŻNA DAĆ OSTRO W PIZ**!

Komentarz

Nie ma żadnego harmonogramu.
              A-Spec- 40 lvl
              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

no wlasnie, podziwiam ludzi ktorzy maja w B specu jakies 24lev .... no nie wiem chyba sie do tego nie nadaje

Komentarz

Zamieszczone przez malarz84
                  no wlasnie, podziwiam ludzi ktorzy maja w B specu jakies 24lev .... no nie wiem chyba sie do tego nie nadaje
                  a w czym problem zostawic kierowce samemu sobie niech sobie jezdzi? w tym czasie mozesz robic wszystko co chcesz.
                  A spec= 37 lvl
                  B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez malarz84
                    A co za problem zostawic kierowce samemu sobie?
                    W tym czasie mozesz robic wszystko co chcesz, a i tak 90% wyscigow wygra bez zadnej ingerencji z Twojej strony
                    A spec= 37 lvl
                    B spec= 40 lvl

Komentarz

no niby tak, ale sami przyznacie ze opcja "w tle" by sie kazdemu z nas przydała ...

Komentarz

U mnie jadą już 6 raz 24h LeMans a przez ten czas telewizor był włączony na GT5 nie więcej niż 30 minut. W tym czasie zazwyczaj jest wyłączony albo coś innego oglądam.
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

he, no tak, nic innego mi nie zostało jak męczyć ten tryb

/irytuje mnie to strasznie, na A mam jakies 21 a na B 3 bo wlasnie zaczynam ...
                          Odpalam ktorys tam wyscig w B daje auto mojemu o 200 ps mocniejsze niz konkurencja, wpracam i po 6 Lapach dojezdza na 5 pozycji .......

Komentarz

Zamieszczone przez saruto
                            U mnie jadą już 6 raz 24h LeMans a przez ten czas telewizor był włączony na GT5 nie więcej niż 30 minut. W tym czasie zazwyczaj jest wyłączony albo coś innego oglądam.
                            Szkoda że te ostatnie wyścigi trzeba jechać po kilka razy żeby wbić 40ty level. Konsola działa bezproduktywnie kilkadziesiąt godzin a za każdy wyścig 24 h jakieś 2zł w plecy za prąd

Komentarz

Zamieszczone przez Gucio
                              Zamieszczone przez saruto
                              Szkoda że te ostatnie wyścigi trzeba jechać po kilka razy żeby wbić 40ty level. Konsola działa bezproduktywnie kilkadziesiąt godzin a za każdy wyścig 24 h jakieś 2zł w plecy za prąd
                              Tak jak liczyłem to mi wyszło, że trzeba jechać 10 razy LeMans
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Nie liczyłem ale kilka tych LeMans moi już mają za sobą. Ok 20 puściłem 4h nurburgring, jak skończą puszczam 9h tsukube i na rano będzie 40 level. Jutro puszcze nurburgring 24h to wpadnie złoto za all golds i zostanie 36->40 na A-specu do platyny.
                                Poziom A-spec - 40 Poziom B-spec - 40
                                Licencje - 60x GOLD
                                Trofea - 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X