Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 vs Forza 4

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: GT5 vs Forza

Mnie najbardziej boli różnica fizyki offline vs. online. Bierzesz wóz który offline jedzie jak po szynach, a online "miota nim jak szatan".

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
      Mnie najbardziej boli różnica fizyki offline vs. online. Bierzesz wóz który offline jedzie jak po szynach, a online "miota nim jak szatan".
      racja! przez ten fakt do testowania auta udaje sie do swojego pokoju i tu na samotnosc dlugo nie narzekam, nawet ustawiajac pokoj na 2 osoby z tytulem ktory sugeruje by nie wchodzic co 2 minuty musze wywalac ludzi lub pisac ze wyscigu nie ma i nie bedzie bo testuje i ustawiam auto ale i to nie pomaga bo czesto taka osoba/jebniete dziecko zrobi wszystko by popsuc ci test, lecisz szybkie kolko a tu nagle dzwon.

w Forzy tez jest roznica miedzy offline a online?

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

Zamieszczone przez damian88
        w Forzy tez jest roznica miedzy offline a online?
        Nie ma żadnej.

Komentarz

Damian robisz pokój prywatny i tylko znajomi mogą wejść. A jeżeli znajomi ci przeszkadzają to... zmień znajomych :-)

Komentarz

ostatnio mialem przerwe w GT5, zagrywalem sie w BF3 i przez ten fakt zupelnie zapomnialem o prywatnych pokojach :mrgreen: :mrgreen:
            dzieki za przypomnienie.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

• Re: Updejty

Zamieszczone przez marcinb1986
              Action nie kompromituj się... 20 h w Forza Motorsport 4 to nawet nie kropla w oceanie jakim jest Forza. To tak samo jak byli ludzie co recenzowali Gran Turismo 5 po zdobyciu 7 levelu w a-spec. Więc daruj sobie i nie hejtuj tutaj.
              Chciał to wyraził swoją opinię. Równie dobrze mogę powiedzieć, że np. Skyrim to dno i tak mogę stwierdzić nawet kiedy w tą gre nie grałem. Każdy ma prawo wyrazić własną opinię i nikt nie może mu jej odebrać

Komentarz

• Re: Updejty

Zamieszczone przez Leos
                Zamieszczone przez marcinb1986
                Action nie kompromituj się... 20 h w Forza Motorsport 4 to nawet nie kropla w oceanie jakim jest Forza. To tak samo jak byli ludzie co recenzowali Gran Turismo 5 po zdobyciu 7 levelu w a-spec. Więc daruj sobie i nie hejtuj tutaj.
                Chciał to wyraził swoją opinię. Równie dobrze mogę powiedzieć, że np. Skyrim to dno i tak mogę stwierdzić nawet kiedy w tą gre nie grałem. Każdy ma prawo wyrazić własną opinię i nikt nie może mu jej odebrać
                Oczywiście , że można wyrazić swoją opinię, ale opinie rzeczową, rzeczywistą , racjonalną. A nie , że ktoś pisze , że grał np do 7 lvl w GT i ocenia tę grę. Tak samo ma się to do Forzy 4. Więc jeszcze raz przeczytaj to co napisałeś i zastanów się trochę nad tym.

Komentarz

to teraz moze i ja sie wypowiem bo jestem posiadaczem Forzy 4 i.... niestety dla niektorych ale jesli chodzi o model jazdy, mozliwosci tuningowe aut, przerobek ktore maja pozniej wplyw na jazde to Forza bije na glowe GT. Nie mowie ze gt5 jest zle bo gralem w te gre rok i przejechalem 97% gry, jezdzilem online i offline i po pierwszym dniu grania w Forze wiem ze do GT5 juz nie wroce. Mozecie mnie za to nie lubiec ale to moja opinia. Grajac w Forze czuje sie predkosc z jaka auto jedzie, jesli chodzi o dzwiek to nawet nie ma co porownywac bo wszyscy wiemy jaka jest roznica, jesli chodzi o poziom gry i wyscigow Forza jest z 10 razy bardziej wymagajaca i trudniejsza co jest niewatpliwie plusem jesli chcemy grac w symulator a nie arcadowke. Pogram w Forze jeszcze kilka dni i powiem cos wiecej o tej grze ale jak dla mnie porownanie FORZA 4 vs GT5 konczy sie wygrana z duza przewaga Forzy

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez adamwsb
                    Grajac w Forze czuje sie predkosc z jaka auto jedzie
                    a ja miałem całkowicie inne odczucie czułem się jakbym jechał w nfs, a auto chce mnie zabić(R8'10).
                    Co do dźwięku jest niezły, ale brakuje mi tam czegoś. Dla mnie jest przesadzony czasami.

Co do reszty to się wypowiem, jak więcej pogram. Biedny kolega wyjechał do Anglii pracować i zostawił mi xklocka do zabawy.
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Dokładnie - mój znajomy też ma taką opinię (gra zarówno w GT5 jak i Forzę), że w Forzie w porównaniu z GT5 jeździ się jak z kijem w d... i zdecydowanie bardziej realistycznie prowadzenie funduje nam Gran Turismo.

Dlatego ile osób, tyle opinii...
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Podobno drift w Forzie jest ralistyczniejszy...

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                          Podobno drift w Forzie jest ralistyczniejszy...
                          Z moimi umiejętnościami driftowania to bez różnicy w tym aspekcie obu gier nie umiem porównać.
                          A-Spec- 40 lvl
                          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Haters gona hate jak to się mówi, ale gdybym miał nadmiar funduszy to kopsnąłbym sobie X360+Forza 4 bo GT5 bądź jest świetne ale zastanawiam się czy nie zacząć gry od początku bo już zaczyna mnie nudzić powoli.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                              Haters gona hate jak to się mówi, ale gdybym miał nadmiar funduszy to kopsnąłbym sobie X360+Forza 4 bo GT5 bądź jest świetne ale zastanawiam się czy nie zacząć gry od początku bo już zaczyna mnie nudzić powoli.

jak wspomniales GT5 jest swietne ale... powiewa nuda troche, jakbys kupil Xboxa i Forze 4 to na bank bylbys zadowolony i to bardzo. Duzo bardziej wymagajaca jest Forza i trudniej sie wygrywa wyscigi, czasami naprawde ciezko zapanowac nad autem a kazda przerobka musi byc dobrze przemyslana bo za wiele modyfikacji zmienia klase auta, zle dobrane czesci pogarszaja strasznie jazde i oslabiaja auto a nawet cisnienie powietrza w oponach ma wplyw na prowadzenie wozu. Ja gram 2 dzien i nie poznalem nawet 1% tej gry, tu jest naprawde MAAAAAAAAAAAAAASA mozliwosci i ustawien. Przy Forzie 4, GT5 jest powiem to szczerze ale prosta gra ktora jest naprawde dobra, najlepsza na PS3 aie nie ma wiele wspolnego z symulatorem

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Forza ma 3 części na X360, więc naprawdę nie da się nudzić przy niej. IMO opóźnienie GT5 było spowodowane bawieniem się w prologa i HD concept.

Komentarz

Pracuję...
                                X