Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ankieta! [GT5]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ankieta! [GT5]

Przyszedł czas by zbierać pierwsze opinie od graczy. Tytuł jest już dostępny kilka dni więc każdy wyjadacz zdążył się zaznajomić z pewną częścią rozgrywki.
    Dlatego pytam o opinię "jak oceniasz GT5"? Proszę o głosowanie w ankiecie posiadaczy GT5 ale również tych którzy nie mają ale żywiołowo interesują się tematem. Krótkie uzasadnienia też mile widziane. Ważność głosowania ustawiona jest na 28 dni tak by dać szansę wypowiedzi tym którzy jeszcze do nas nie dotarli ale miejmy nadzieje się pojawią
    38
    Spodziewałem się czegoś więcej ale bardzo mi się podoba! Spędzę przy niej wiele radosnych godzin i dni!
    0,00%
    0
    Nie jest to zupełnie to czego oczekiwałem. Czuje się zawiedziony.
    0,00%
    0
    Totalna porażka, Gran Turismo upadło.
    5,26%
    2
    Jestem "haterem"!
    13,16%
    5
    Dokładnie o to chodziło! GT5 to znakomita gra!
    71,05%
    27
    Kocham tę grę i przymykam oczy na niedociągnięcia!
    10,53%
    4

Re: Ankieta! [GT5]

Panowie dziękuje za głosy ale poproszę również o krótkie uzasadnienia.

Ja np.zagłosowałem na: "Spodziewałem się czegoś więcej ale bardzo mi się podoba! Spędzę przy niej wiele radosnych godzin i dni!"
    Chociaż wahałem się między ostatnią opcją.

Uwielbiam tę grę bo ma dla mnie to coś, coś co przyciąga mnie do ekranu na długie dnie i noce czas płynie 3razy szybciej za to radośnie i beztrosko. A to że budzisz się po 3tygodniach z brodą i przepocona koszulką to tylko efekt uboczny tej wspaniałej gry
    Noooo, ale miałem nadzieje na coś więcej, widząc narzekanie dochodzę do wniosku że do ideału jednak czegoś brak :wink:

Komentarz

A ja bym proponował, żeby nie głosowali Ci, którzy w grę nawet nie grali, bo to nie jest wiarygodna opinia. Wybieram 'Spodziewałem się czegoś więcej ale bardzo mi się podoba! Spędzę przy niej wiele radosnych godzin i dni!', chociaż tak naprawde nawet bardziej mi sie podoba. Ogólnie polecam wszystkim - jest pare irytujących niedociągnięć, a Standardy sam omijam z daleka, ale grając Premiumami gra jest naprawdę epicka.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A co jest ze standardami nie tak?? śmierdzą jakoś inaczej się prowadzą czy poprostu mają grafe low i to wszystko ??

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
          A co jest ze standardami nie tak?? śmierdzą jakoś inaczej się prowadzą czy poprostu mają grafe low i to wszystko ??
          Po prostu troche mnie bolą ich niedomagania graficzne - używam ich tylko kiedy muszę, Premiumy mi do rozrywki wystarczą.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Technicznie rzecz biorąc różnica polega tylko w grafice. Ja bym się nie uprzedzał bo w tej ogromnej grupie jest wiele aut które wielbiłem w GT4!

Komentarz

Mi się w GT5 nie podobają te standardy ... Graficznie mogłyby być lepsze.

Komentarz

Jak dla mnie gra jest znakomita. Przymykam oczy na drobne niedociągnięcia. Najważniejszy dla mnie jest fun z jazdy i prowadzenie samochodu, a tutaj sprawuje się to znakomicie. Ocena 95/100
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Nie mam gry, nie gralem w nia i pewnie nigdy nie zagram, ale to, co widze, delikatnie mowiac wola o pomste do nieba. Tyle lat, a gra nie wprowadzila niczego rewolucyjnego. Jest zaledwie drobnym krokiem. Na tle innych tytulow, a przede wszystkim swojego glownego rywala Forzy nie wypada jakos oszalamiajaco. Wiele glupich bledow, ktore beda sie ciagnac za GT jak cien. Kto wpadl na ten kretynski pomysl, by zrezygnowac z mapy swiata GT, jaka mielismy chocby w GT4?

Zdecydowanie nie tego sie spodziewalem po tylu latach "pracy".

Odpowiedz:

Ocena: 75%

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                    Ja też nie korzystam ze standardów, ale chodzi mi głownie o to, że nie ma w nich widoku z kokpitu, a właśnie na takim przyzwyczaiłem się grać ;P
                    A co do tematu to zaznaczyłem ostatnią opcję, ponieważ dopiero rozpoczynam przygodę z Gran Turismo (wcześniej grałem tylko w GT5 na psp)
                    i tak naprawdę nie miałem żadnych konkretnych oczekiwań oraz porównania ze wcześniejszymi częściami. Jest to najlepsza wyścigówka w jaką grałem

Komentarz

Spodziewałem się czegoś więcej ale bardzo mi się podoba! Spędzę przy niej wiele radosnych godzin i dni!
                      Najbardziej boli mnie brak Test Course, ale i tak gra siÄ™ fajnie

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Nie mam gry, nie gralem w nia i pewnie nigdy nie zagram, ale to, co widze, delikatnie mowiac wola o pomste do nieba. Tyle lat, a gra nie wprowadzila niczego rewolucyjnego. Jest zaledwie drobnym krokiem. Na tle innych tytulow, a przede wszystkim swojego glownego rywala Forzy nie wypada jakos oszalamiajaco. Wiele glupich bledow, ktore beda sie ciagnac za GT jak cien. Kto wpadl na ten kretynski pomysl, by zrezygnowac z mapy swiata GT, jaka mielismy chocby w GT4?

Zdecydowanie nie tego sie spodziewalem po tylu latach "pracy".

Odpowiedz:

Ocena: 75%
                        -A rajdy z OS'ami?
                        -A gokarty?
                        -A gwiazdy sportów motorowych?
                        -A tor Top Gear?
                        -A zmienne warunki pogodowe?
                        -A większa personalizacja samochodów?
                        -A Kubellwgen i Shwimwagen :mrgreen: ?
                        Egzotyków i uszkodzeń nie podam bo to ma co druga gra wyścigowa :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel

-A rajdy z OS'ami?
                          // rajdow jako takich nie ma, pare szutrowych odcinkow i edytor, ktory niby ma wszystko zastapic

-A gokarty?
                          // gocarty zdecydowanie na plus, ale wolalbym kilka prawdziwych, rzeczywistych torow gocartowych, trudnych i technicznych, a nie...

-A gwiazdy sportów motorowych?
                          // he?

-A tor Top Gear?
                          // Zdecydowanie na plus, duzy plus :mrgreen:

-A zmienne warunki pogodowe?
                          // Zmienne na paru trasach, co rowniez jest bez sensu. Albo wszystkie, albo wcale.

-A większa personalizacja samochodów?
                          // Nie do konca mi sie to podoba. Powinny byc gotowe modyfikacje, bo potem ktos wiesniaczy klasyki

-A Kubellwgen i Shwimwagen :mrgreen: ?
                          // Nie wiem po co, ale niech beda Ja bym jeszcze Flammpanzer'a dodal. Jak znalazl na maruderow

Egzotyków i uszkodzeń nie podam bo to ma co druga gra wyścigowa :wink:

Ocenilem na 75%, wiec bylo sporo na plus w mojej ocenie. Mimo to jest wiele aspektow, ktore wrecz raza i oslepiaja.

Komentarz

Rajdy sÄ…

Komentarz

Gwiazdy sportów motorowych także

Komentarz

PracujÄ™...
                              X