Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Updejty

Z tym salonem to zrobili tak, że znajdują się tam auta potrzebne do wyścigów więc między innymi formula gt, pickupy itp. Odświeżają się różnie, nie ma na to jeszcze schematu.

Fajne są te wyścigi sezonowe, według regulaminu masz słabsze auto od pierwszego w stawce, start jest lotny, 5 okrążeń i masz stratę 40 sekund do pierwszego ale, za to można dostać dużo kasy 1 mln Cr i dużo doświadczenia. Jest tam kilka wyścigów, jest też drift, i time trial.

Komentarz

Pojawiła się nowa aktualizacja dla Gran Turismo 5.
      Poniżej przedstawiamy główne zmiany:

・Zawody sezonowe
      W [Trybie GT], na ekranie [Życie GT] dodano opcję [Zawodów sezonowych]. Dzięki niej można brać udział w oficjalnych zawodach sieciowych, dostępnych tylko przez określony czas.
      Wszystkich uczestników obowiązują te same zasady, a po ukończeniu wyścigu otrzymują oni nagrody i doświadczenie. Umieść swój wynik na tablicy wyników prób czasowych i prób driftu, żeby porównać go z rezultatami graczy z całego świata!

・Sieciowy Salon Kolekcjonerski
      W [Trybie GT], po lewej stronie ekranu [Życie GT] dodano opcję [Sieciowy Salon Kolekcjonerski]. Możesz tam kupić popularne i mało używane samochody.
      Możesz tu znaleźć auto, które śniło ci się po nocach, a którego nie udało ci się nigdy znaleźć na [Giełdzie samochodów używanych].

・Nagrody i punkty doświadczenia za wyścigi sieciowe
      Od tej pory po każdym ukończeniu wyścigu w [Poczekalni] lub [Mojej Poczekalni], otrzymasz nagrody i punkty doświadczenia.
      Nawet jeśli bardziej interesuje cię gra sieciowa, otrzymane nagrody i zdobyte poziomy umożliwią ci dalsze postępy w [Życiu GT].

・Pokonany dystans i liczba zwycięstw w wyścigach sieciowych
      Pokonany dystans i liczba zwycięstw w wyścigach sieciowych ukończonych w [Poczekalni] i [Mojej Poczekalni] będą miały wpływ na twoje statystyki widoczne w [Profilu] i [Garażu].
      I ponownie rezultaty twoich sieciowych występów trafią do [Życia GT].

・Wyższe nagrody
      Wartość nagród za zwycięstwa w wyścigach A-Spec i B-Spec w [Trybie GT]-[Życiu GT] została na pewien czas zwiększona. (Do końca stycznia 2011).
      To świetna okazja dla wszystkich, którzy mieli problemy z wybiciem się w grze z powodu braku funduszy na tuning i zakup wymaganych samochodów.

・Ekran informacji o wyścigu
      [Ekran informacji o wyścigu] można teraz włączyć poprzez [Start]-[Szybkie opcje]. (Możesz to też zmienić przez [Ekran wyścigu] w [Opcjach]).

・Kopia zapasowa danych zapisu
      Możesz teraz stworzyć kopię zapasową danych zapisu. Więcej szczegółów znajduje się w [Instrukcji] w grze.

・Muzyka użytkownika (Menu)
      W sekcji [Opcje]-[Urządzenia]-[Dźwięk], można teraz wybrać [Muzykę użytkownika] (Menu)]. (Ta opcja dostępna jest też w [Albumie muzycznym] w [Trybie GT]).

・Zmienione nazwy samochodu
      Oficjalna nazwa auta „Red Bull X1” została zmieniona na „Red Bull X2010”.

・Integracja gry ze stroną internetową
      Główne funkcje działu [Społeczność] [Trybu GT] są teraz dostępne także przez oficjalną stronę „gran-turismo.com”.

[Ważna wiadomość:]
      * W celu usprawnienia tej funkcji poprawiliśmy działanie [Dziennika] w dziale [Społeczności] [Trybu GT]. Pamiętaj, że informacje, które znajdowały się w tym miejscu przed aktualizacją zostały zmienione.

* Niektóre elementy aktualizacji zostaną wprowadzone dopiero po zalogowaniu do PlayStation®Network podczas gry.

[Jak sprawdzić swoją wersję gry]
      Żeby sprawdzić swoją wersję programu kliknij przycisk „Instrukcja” w dolnej części głównego ekranu menu. Numer wersji wyświetlony będzie w lewym górnym rogu indeksu.

Numer zaczynający się od „Ver. 1.05” oznacza, że twoja wersja jest aktualna.

Jeśli twoja gra nie jest zaktualizowana do najnowszej wersji, wciśnij przycisk PS i wyjdź z gry. Następnie ponownie uruchom grę, upewniając się, że system PS3™ jest podłączony do Internetu. Aktualizacja rozpocznie się automatycznie.
      A-spec- 32
      B-spec- 33
      http://www.mygranturismo.net/user_sheet.php?id=4305

Komentarz

Bardzo cieszy mnie fakt ciągłej pracy nad GT5, dzisiejsza aktualizacja jak na razie wnosi najwięcej zmian.Podobają mi się:
        -większe nagrody za wyścigi
        -giełda kolekcjonerska
        -wyścigi specjalne
        Oby tak dalej , fajnie jakby zamiana aut standard na premium odbywała się na zasadzie głosowania fanów jakie auta chcieli by najchętniej zobaczyć jako premium.Znając "japońców" wcisnęli by nam kolejnego GTR-a marzy mi się jakiś DTM w wersji P .

Komentarz

Podobno istnieją także nowe nagrody w trybie AMG

-Zdobycie złotego pucharu Mercedes CLK-GTR

-Zdobycie srebrnego pucharu Merecedes-Benz 190e 2.5-16Evo II

-Zdobycie brązu odblokujemy 24- oraz 4-godzinny wyścig na trasie Nurburgring

Komentarz

Jechałem wyścig fiacikami 500, niestety 2 razy bylem 2, kasę orac dosw dostaje się tylko raz szkoda
            A-spec- 32
            B-spec- 33

Komentarz

a mnie bardzo cieszy ze wreszcie da sie wylaczyc HUD.... teraz moge sie poczuc gdybym byl w tym aucie ^^

Komentarz

Świetna aktualizacja przydało by się jeszcze narzędzie które przy kupnie uta mówi ci czy dany samochód który chcesz kupić już jest w twoim garażu czy nie
                A-spec- 39
                B-spec- 36
                D.Brown - 35 Bardzo opanowany
                H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
                T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
                I.Bass - 31 Bardzo porywczy
                O.Nowak - 33 50 / 50
                B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Ciekawe kiedy naprawią replaye żeby dało się przewijać chyba że ja jestem jakiś głupi i nie znalazłem :mrgreen:
                  No i te żałosne cienie :mrgreen:

Komentarz

tak wszystko ładnie pięknie ale zapomnieliście że to ma 605mb hehe aż się boje następnych "apdejtów"

Komentarz

Ile juz tego w sumie jest? 1GB?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Ile juz tego w sumie jest? 1GB?
                        9 gb razem z gra heh xD

Komentarz

obstawiam że za ok rok. będziemy mieć swoje normalne dyski do wszystkich gier ,i osobno dysk 120GB tylko z GT5 i update'ami

Komentarz

Specjalnie dla Ciebie Aro zrobimy Gran Turismo w wersji java od Gameloftu na SE pojemność 500kb :mrgreen:

Komentarz

Byle by na mojej 60 sie zmieściło to wszystko , dobrze właśnie ze dają takie dodatki, oby więcej!!
                              A-spec- 32
                              B-spec- 33

Komentarz

Pachnie mi tutaj produktami Bethesdy
                                Ogólnie fajna sprawa że wciąż nad tym pracują. Z tego co czytam robi się co raz ciekawiej
                                Ponawiam moje pytanie: czy jest możliwość pobrania aktualizacji na PC a potem instalacja z pendrive'a?

Komentarz

Pracuję...
                                X