Ja też już mam, kupiłem osobiście w Wawie w sklepie na literę U..... 199,90zł.
Trzeba po prostu iść samemu i grzecznie zapytać. Przez telefon i maila wszyscy powiedzą, że będzie jutro bo Sony czuwa...
Pójdziecie z żoną i dzieckiem to dostaniecie...
Gra instaluje się już od 25 minut. G25 w gotowości.
Nie wiecie jaka będzie cena w empikach, za wersję podstawową, a jaka za kolekcjonerską ? Jak mam czekać 3 dni na przesyłkę, żeby zaoszczędzić 20 zł to ja dziękuje ;]
No w Empikach zapewne będzie drogo, jak zawsze. Ja się nie mogę doczekać na swoją kopię ... może grudzień ; D Ale za to mam Move'a ; D Opłacało się anulować pre-order xD.
Ta naklejka na płycie jest śmieszna...ja jej nie mam i też mam w polskiej wersji
Pewnie w każdym kraju,gdzie sprzedawane jest GT dają taką naklejkę dla danego języka.Chyba tak dla zasady.Bo raczej ten kto kupuje GT wie co kupuje i że jest po polsku.A jak ktoś nie jest w temacie i nie jest pewny czy po polsku.To taka duża naklejka od razu rzuca się w oczy
A ja mam nr listu przewozowego i sobie monitoruję przesyłkę UPS ciężko pracuje nad dostarczeniem mojego GT5. Paczka właśnie przeszła skan i zaraz pojedzie w nocną podróż do mojego miasta, gdzie jutro zostanie dowieziona przez kuriera
Nie wiecie jaka będzie cena w empikach, za wersję podstawową, a jaka za kolekcjonerską ? Jak mam czekać 3 dni na przesyłkę, żeby zaoszczędzić 20 zł to ja dziękuje ;]
209,90 zł. Wystarczy wejść na ich stronę i poszukać...
Re: wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?
Połączyłem 2 wątki w ten jeden, bo sie zaczyna nam w dziale syf robić - tu można dyskutować o wszystkim związanym z kupowaniem GT5 - gdzie warto, jak z wysyłką, jak z ceną, no i kto już ma.
Re: wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?
Wlasnie kupilem w MM za 199, niestety tylko podstawowa wersja w Olsztynie Przede mną przy kasie stał też jeden koleś. Zgadnijcie co kupował ? Teraz siedze i zgrywam na HD. Pisze że to potrwa z 50 minut. Zacząłem 9:28, wiec sie okaze ile to faktycznie zajmie.
... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...
Komentarz