Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: KTO MA TEN GRA :-)))) GT5

ale drogie u Was to GT5. :mrgreen:
    a ja dostałem mejla, że przesyłka kurierem DPD już wysłana.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Już się tak nie chwal

Za parę dni ten wątek nie będzie miał większego znaczenia

Komentarz

Ja też już mam, kupiłem osobiście w Wawie w sklepie na literę U..... 199,90zł.
        Trzeba po prostu iść samemu i grzecznie zapytać. Przez telefon i maila wszyscy powiedzą, że będzie jutro bo Sony czuwa...
        Pójdziecie z żoną i dzieckiem to dostaniecie...
        Gra instaluje się już od 25 minut. G25 w gotowości.

Komentarz

Nie wiecie jaka będzie cena w empikach, za wersję podstawową, a jaka za kolekcjonerską ? Jak mam czekać 3 dni na przesyłkę, żeby zaoszczędzić 20 zł to ja dziękuje ;]

Komentarz

No w Empikach zapewne będzie drogo, jak zawsze. Ja się nie mogę doczekać na swoją kopię ... może grudzień ; D Ale za to mam Move'a ; D Opłacało się anulować pre-order xD.

Komentarz

Gdybyście byli w zasięgu moich ramion to z zazdrości posłałbym wam finkę między żebra.

Komentarz

Ta naklejka na płycie jest śmieszna...ja jej nie mam i też mam w polskiej wersji
                OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                  Ta naklejka na płycie jest śmieszna...ja jej nie mam i też mam w polskiej wersji
                  Pewnie w każdym kraju,gdzie sprzedawane jest GT dają taką naklejkę dla danego języka.Chyba tak dla zasady.Bo raczej ten kto kupuje GT wie co kupuje i że jest po polsku.A jak ktoś nie jest w temacie i nie jest pewny czy po polsku.To taka duża naklejka od razu rzuca się w oczy

Komentarz

Re: Wysyłka i dostarczenie GT5

Najlepiej to iść do sklepu i wrócić uhahany z GT5 i nie czekać na kuriera :mrgreen: TAKJAK JA :mrgreen:
                    OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

A ja mam nr listu przewozowego i sobie monitoruję przesyłkę UPS ciężko pracuje nad dostarczeniem mojego GT5. Paczka właśnie przeszła skan i zaraz pojedzie w nocną podróż do mojego miasta, gdzie jutro zostanie dowieziona przez kuriera

Komentarz

Zamieszczone przez claas86_PL
                        Nie wiecie jaka będzie cena w empikach, za wersję podstawową, a jaka za kolekcjonerską ? Jak mam czekać 3 dni na przesyłkę, żeby zaoszczędzić 20 zł to ja dziękuje ;]
                        209,90 zł. Wystarczy wejść na ich stronę i poszukać...

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                          Najlepiej to iść do sklepu i wrócić uhahany z GT5 i nie czekać na kuriera :mrgreen: TAKJAK JA :mrgreen:
                          Sklepy często mają problem z wystawieniem gry na półki w dniu premiery, wiem cos o tym bo kilka tytulow kupowalem.
                          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re: wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?

Połączyłem 2 wątki w ten jeden, bo sie zaczyna nam w dziale syf robić - tu można dyskutować o wszystkim związanym z kupowaniem GT5 - gdzie warto, jak z wysyłką, jak z ceną, no i kto już ma.
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wlasnie kupilem w MM za 199, niestety tylko podstawowa wersja w Olsztynie Przede mną przy kasie stał też jeden koleś. Zgadnijcie co kupował ? Teraz siedze i zgrywam na HD. Pisze że to potrwa z 50 minut. Zacząłem 9:28, wiec sie okaze ile to faktycznie zajmie.
                              ... raz wsiądziesz w BMW i nie ma już dla ciebie odwrotu ...

Komentarz

Też kupuje w media markt, mam nadzieję, że nie zabraknie bo jadę dopiero po południu

Komentarz

PracujÄ™...
                                X