Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• wszystko o kupnie GT5 - co, gdzie, jak i za ile?

Siema,

mam takie głupie pytanie. Jak zamówiłem dzisiaj GT5 i idzie ono kurierem, a na aukcji jest napisane "Wysyłamy w dzień premiery 24/11/2010". Czy dojdzie ono jeszcze w środę?

Połączyłem 2 wątki w ten jeden, bo sie zaczyna nam w dziale syf robić - tu można dyskutować o wszystkim związanym z kupowaniem GT5 - gdzie warto, jak z wysyłką, jak z ceną, no i kto już ma.
    ~W.E.

Re: Wysyłka i dostarczenie GT5

Nie najprędzej w Piątek lub jak się uda to w Czwartek (UPS, zależy o której godzinie sprzedawca wyśle paczkę, z jakiego miasta). Ale stawiam na Piątek. No chyba że zamówiłeś kurierem GLS to jak wiatr zawieje tydzień poczekasz ; D Wystrzegajcie się GLS...

Komentarz

Ciekawe ile będzie szła paczka z GT5 do Norwegii W weekend pewnie nie pogram ....i sam będę na forum....
      OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

No widzę,że mieszkasz w WaWie.To jest szansa,że dostaniesz w czwartek.Mi się nie raz zdarza,że paczka dochodzi na drugi dzień.Ale wszystko też jest zależne skąd paczka jest wysyłana

cobajerol- a ty niby skąd zamówiłeś

Komentarz

Mam małe problemy bo jeszcze nie zamówiłem...próbuje na allegro żeby mieć polską wersję ale mało kto wysyła za granice a jak jest jakaś wiadomość to nie ma ceny i muszę pisać i się pytać. chce kupić to się"skończyły".... i tak od 2 dni... bo chętą Collectors Edition

Komentarz

Jak w środe do godziny 14 wyślą to powinna z palcem w nosie dojść wysztko zależy od tego czym wysyłane i o której. UPS DPD DHL są w miarę solidne z GLS też nie miałem problemów jedynie z siódemką.

Komentarz

A ja odwrotnie Siódemka szła jak ta lala a GLS ehh raz musiałem czekać powyżej tygodnia... Ale UPS Górą ! : )

Komentarz

A kurier DPD ...znacie coś takiego?
                http://allegro.pl/show_item.php?item=13 ... s%C5%82any.

Komentarz

no jasne, solidni. To jest inaczej dawny Masterlink

Komentarz

Więc jak odpiszą i wliczą cenę przesyłki ( z tego co się dowiedziałem to około 30zł) to zamówię u nich-dopłacę 5 zybli i powiem żeby jeszcze w środę wysłali... :mrgreen:

Komentarz

Ale macie problemy. Ja wciąż czekam, żeby zagrać w GT4
                      1+1=10

Komentarz

Jeżeli nada w środę i kurier otrzyma przesyłkę w środę, to są duże szanse, że będzie w czwartek. Jak zamawiałem FIFĘ11 we wtorek, w środę sprzedawca dawał grę dla kuriera, to w czwartek już miałem w domu i to już o 11:00. A przesyłka szła, aż z Łodzi i jechała z DPD, mieszkam w Giżycku. Czyli na oko jakieś 360km. Wawa jest w centrum Polski, więc najpewniej najszybciej dostanie.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Też tak miałem jak czekałem na Tekken6
                          Odziwo dostałem w dniu premiery światowej!
                          Jeśli ktoś już wcześniej zamówił to może się spodziewać przesyłki w dzień premiery!!!!!!!
                          oni dostają paczki wcześniej aby rozesłać jak najszybciej.
                          Mój przykład to Premiera t6 była 30 pździerza a wysłali 28!!
                          Kto wie moze już są wasze przesyłki w drodze do was :mrgreen:

Komentarz

KTO MA TEN GRA :-)))) GT5

Zgłaszaćsię kolejno kto będzie miał GT5 w posiadaniu (potwierdzając zdjęciem ewentualnie rachunkiem) :wink:
                            Ps. ja nie wytrzymałem i poleciałem do sklepu -tylko zobaczyć czy już są- i BYŁY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                            Dzisiaj zaczynam świętować i jak coś bede miał to zapodam :wink:

Komentarz

Re: KTO MA TEN GRA :-)))) GT5

Nie rób jaj z wrzucaniem zdjęcia rachunku, po co to komu??Lepiej się podzielcie wrażeniami, a nie chwalcie zakupami

Komentarz

Pracuję...
                              X