Poza tym było na GTplanet kilka filmików gdzie doskonale to widać. Np.z MClarenem.
Więc:Tak brudzą się.
Myślę, że kolega wyżej nie prosił o fotkę, która może być dla przykładu renderowana, tylko pyta jak człowiek człowieka o to co ma przed sobą
I tak też odpowiedziałem. Dla sprostowania powiem Ci że te foty pochodzą z GTplanet, umieszczone były w temacie gdzie ludzie tacy jak Brambi (mający gre przed nami) umieszczają własne zdjęcia z photo mode. Reasumując to nie jest render. Ponadto był przecież filmik z McLarenem f1 na szutrze który się brudził.
No mnie też to rozwaliło,...
z samochodu to nic nie widać
A kolega myśli ,że jak by jechał prawdziwym samochodem to by było lepiej widać? :wink:
Ja myślę,że gra jest bardzo dobra. Tylko kolega który ma już GT5, nie odpowiedział na nasze zagadnienia : czy standardy mają te kokpity czy nie...?
Bo zastanawiało mnie to ,czy :jadąc autem standard w deszczu będę coś widział ,skoro deszcz będzie mi zalewał "zegary"...nie mając kokpitu i wycieraczek...!?
cobajerol- tru tru. Jadąc z Płocka w nocy w deszcz i z zaparowaną szybą ulicą bez namalowanych pasów i autami które oślepiają z naprzeciwka. Czułem się identycznie jak w tym filmiku a nawet gorzej bo na poziomie trudności "nightmare" lub "god mode". Teraz się smieje ale wtedy wystawiałem ryj z bocznej szyby jak Ace Ventura i nie było fajnie.
Btw-kolega odpowiedział w temacie "auta premium-standard". Nie mają kokpitów.
Dajmy mu odpocząć, bo facet na pewno czuje się otoczony
A może by tak zacząć rozmowę na temat wrażeń z gry w czaterii albo założyć nowy temat.Bo rozgorzała dyskusja i obrzucanie gościa pytaniami,a przecież topic brzmi inaczej
To w końcu wie ktoś jak rozwiązane będzie to jeżdżenie w deszczu autami bez wycieraczek? ...no i te "śledzenie twarzy" z kamerą ...? (wszyscy mają :wink: a nic nie wiadomo)
Komentarz