Jakość nie jest zła, można komfortowo oglądać. Tylko problemy z ustawieniem i unieruchomieniem telefonu widać
Sporo ładowania i menu ale oglądałem wlepiony w ekran. No i świetny koment:
"ogólnie nudny wyścig,nic się nie dzieje"
Albo
"pokaże wam troche mojego kalectwa"
-"no i pokazał"
xD
Wielkie dzięki jak znajdziesz chwilę to wrzuć jeszcze jakiś gameplay ale z szybkim autem no i zniszczenia mnie ciekawią.
Nagrałem telefonem więc jakość kiepska. Film może nie działać przez jakąś chwilę bo się jeszcze przetwarza w youtube.
Piwo dla tego Pana!
Ale niestety... nie ma kokpitów w Standardach...
... co ciekawe, sam model 3000GT (standard) nie wygląda źle, ALE... spójrzcie na tą obleśną "rejestrację"... jak mogli pozwolić na tak walące po oczach pikselami paskudztwo? ;/
Ja najbardziej jestem ciekaw trybu B-Spec, zawsze chciałem pograć w grę wyścigową, gdzie jest porządny tryb menedżerski. Oby AI nie kaleczyło tego. :wink:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Ja najbardziej jestem ciekaw trybu B-Spec, zawsze chciałem pograć w grę wyścigową, gdzie jest porządny tryb menedżerski. Oby AI nie kaleczyło tego. :wink:
Jestem fanem wszystkich gier managerskich strategii i tycoonów ale tryb B-Spec zupełnie nie przypadł mi do gustu. Może się to zmieni kiedy uruchomią serwery online. Offline to nic ciekawego jak dla mnie.
Komentarz