Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Time Trial Preview

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 5 Time Trial Preview

Zamieszczone przez trolloo
    Chocby te nierownosci terenu jak tu ktos pisal
    Ja.
    Zamieszczone przez trolloo
    poki co o wiele bardziej podoba mi sie prologue.
    Wydaje mi się że kwestia przyzwyczajenia, gdybyś najpierw dostał to okrojone demo i grał przez 2lata i później dostał Prolog to porównując fizykę pewnie zjechałbyś Prolog.
    Tak mi się wydaje, bo mimo pozorów przyzwyczajenia to mają ogromny wpływ na życie

Komentarz

No najprawdopodobniej masz racje. Przyzwyczajenia swoja droga, ale kiedy odpalilem Prologue bylem zdumiony, a nie zniechecony. Mam nadzieje, ze te 200mb i przydomek preview nie sa z przypadku i, ze pelna wersja powali mnie na kolana ;-)
      Z reszta moze napisalem poprzedniego posta zbyt pochopnie, bo pogralem moze z 15 minut. Dzis przysiade 2 raz i powalcze o jakies miejsce rankingowe

Komentarz

A mnie jakoś wkręciło i dzień w dzień staram się polepszyć czas Niestety na padzie i tylko 1.55.xxx

Komentarz

Trollo-Ja też nie jestem zachwycony tym demo ale nadal pokładam wielkie nadzieje w całym projekcie GT5.
          Marru-No nie gadaj xD To nawet ja mam 1.52.2XX :wink: Wiem cieniutko ale nie chce mi się skillować.

W rankingu wysoko (jeszcze jak wczoraj patrzyłem) stoi DTB bo zajmuje piękne 3cie miejsce. Chłopie nie poddawaj się 3mam kciuki!

Komentarz

Bo wiesz DTB jest z mojej elity. W GT5 może jest dobry ,ale w U2 go bym pocisnął gdyby nie przerwało połączenia. :mrgreen:

Teraz DTB jest 7. JakiÅ› Polak jest 4.

Komentarz

A mi model jazdy siÄ™ podoba...

Komentarz

Witam

Jestem posiadaczem kierownicy G25, zagrałem wczoraj w demo gt5 i muszę napisać że jeśli chodzi o fizykę jazdy to w połączeniu z moja kierownica jest rewelacja naprawdę nie spodziewałem się takiego efektu, długo szukałem symulatora który w miarę odzwierciedlał by model jazdy i uważam że nowy gt5 ma to coś (a skromnie się przyznam że posiadam spore doświadczenie w prowadzeniu sportowy samochodów na torze w realu). Teraz jeszcze bardziej czekam na to aż gra się pojawi na rynku, będę miał wreszcie dobry symulator do treningu

Komentarz

Witamy i zapraszamy xD
                  Poza grą w GT5 mam nadzieje że opowiesz nam o swoim torowym dorobku :wink:

Komentarz

Lubie GT, ale nie jestem fantatykiem, nie wazne jaka gra, jedno jest pewne: jeszcze dlugo nie oddadza tego co sie dzieje w samochodzie. Jednak uwagi jakie tu czytam troche mine dziwia, olac grafike, olac piski, dodatki, chodzi tylko o to jak sie prowadzi ! I rzeczywiscie na poczatku mozna byc nie zadowolonym, fura sie prowadzi jak by miala 600+ kuca ( mowie o serii), ale po przejechaniu 40 kółek ( kierownica g25) zrozumialem ze inaczej nie bylo by mowy o wymuszeniu maksymalnej dbalosci o kazdy ruch kierownica badz pedałami. Wkrecajace jest to niesamowicie, a przypominam ze zwyciezce czeka nie lada nagroda!!! Trace ok 4sec do najlepszego czasu w oby przypadkach, i szacun dla tych co zrobili rekordy!!!! Tor jazdy mam ten sam, predkosc w szczycie ta sama, a jednak!!! baty!!!!
                    Wiec nie piszcie ze cos jest slabe tylko rozjezdzcie wszystkich a potem z pudla mowcie ze to bylo do dupy, bedzie wiarygodniejsze. Ktos madrze napisał, przyzwyczajenie Wam przeszkadza.

A teraz konkret:

g25 nie ma w ustawieniach oficjalnych: kto jaka czulosc ff poleca, co to jest power assist (czy jakos tak). Co za roznica czy 200 150 czy 100 m ???

Paowie jest o co walczyc!!!

pzdr

Komentarz

Kolego my nie mamy o co walczyć! Nagrody żadnej nie ma więc nie miej złudzeń że coś dostaniesz jak wskoczysz na pudło. Nasz kraj został odsunięty jeśli tego gdzieś nie doczytałeś :wink: Grać można i jestem ciekaw jak ktoś z polaków będzie na 1 miejscu i nikt go nie zjedzie co na to panowie z akademi ^^

Komentarz

oczywiscie ze nie doczytalem.. ;-) ale zapewniam Cie ze jak bedziesz pierwszy to gamonie zacznac sie jakac ze zdziwienia co zrobic.... a po drugie o to wlasnie trzeba walczyc!!!

Komentarz

W oficjalnej setce (01.01.2010) z całego świata nie ma nawet jednego Polaka - taka jest prawda.
                          Chociaż w 250-tce poza akademią cały czas przekraczamy 10% kierowców.

Komentarz

Dzięki LONGIN za miłe słowa. Postaram się jeszcze swoje czasy poprawić - jest to do zrobienia. Miałem mały wypadek (nie samochodowy) i mam dość mocno uszkodzone lewe oko, więc najbliższy tydzień raczej bez grania będzie. Bywa, hehe. Jest gdzieś w necie ranking krajów poza akademią?
                            Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Gusbo - życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
                              Kiedyś dawno temu, kolega rzucił kamieniem w innego, ale kamień odbił się od ławki
                              i zrobił mi dziurę jeden centymetr pod lewym okiem.
                              Życzę jeszcze raz zdrówka i pierwszej setki.

Link do 100-tki http://eu.gran-turismo.com/gb/news/d11978.html .

Komentarz

Policzyłem mniej więcej swoje miejsce na świecie w akademii.
                                Dla nas jestem około 62 - dla świata około 1162.
                                Śmiało możemy do swoich wyników dodawać jeszcze 1000 miejsc.
                                W naszej części świata jest nas w 250-tce cały czas ponad 30-tu.
                                Dla porównania policzyłem Czechów. Mały kraj, a jest ich ponad 20.
                                Dopiero teraz widać jak na dłoni popularność Gran Turismo w Polsce
                                i Nasze możliwości w rywalizacji o prym w akademii.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X