Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 Time Trial Preview

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 5 Time Trial Preview

W tym temacie bedziemy dyskutowac o GT5 Time Trial Preview. narazie sciagam, i idzie calkiem niezle - 60MB z 219MB w 10 minut.
    Tu bedziemy podawac swoje czasy i dzielic sie spostrzezeniami :mrgreen:
    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Re: Gran Turismo 5 Time Trial Preview

to demo GT5 ma 220 mega??

Komentarz

Do pobrania na Playstation store?

Komentarz

Jako, że jest to mój pierwszy (ale nie ostatni ) post na forum, chciałem się przywitać :wink:

"demo" faktycznie ma 201MB, jest stworzone tylko pod GT Academy (niestety niedostępne dla Polski).
        Tutaj więcej szczegółów http://www.gry.v10.pl/Rusza,kolejna,...emy,37610.html

Z informacji dostępnych na sieci wynika, że celem jest pokazanie nowej fizyki jazdy. Dlatego grafika jest jaka jest

Komentarz

Nie to, ze jest niedostepne dla Polski, tylko Polska nie bierzen udzialu w calym tym przedsiewzieciu. Ale scigac sie mozna.
          Do wyboru Nissa fbryczny albo tunned. Nowa trasa, opony N3 i nowa fizyka jazdy. Obcykalem dopiero na padzie, ale dopiero jak pojezdze na kierze, to sie wypowiem.
          Ranking liczy 300 miejsc, jest duzo Polakow, ale to poczatek, wiec z czasem zostana tylko najlepsi. Fajnie ze w rankingu widac, kto czym jezdzi.
          No to gramy.
          "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

gral juz ktos w to demo? jak ktos to dorwie to prosze zeby wjechal autem w znaki pokazujace odleglosc do zakretu 150..100..50 i napisze mi jakie beda tego skutki czekam tez na ogolne wnioski..fizyka, grafika roznice w stosunku do gt5p itp :mrgreen:

Komentarz

Zniszczen brak, sladow hamowania brak. kamera dziala jakby zwawiej - cos jak w Burnoucie, ale bez przesady. DObry dzwiek silnika, dobry dzwiek pisku opon. Grafika ta sama, model jazdy jesli zmieniony to osobiscie na padzie tego raczej nie odczulem. zlobacze na kierownicy pozniej.
              Wjazd na trawe czy szuter powoduje, ze caly wyscig idzie w pyte, bo zanim z niej wyjedziemy mija pol godziny. Na liczniku zonk - cyferblat w milach a pokazuje jakby to byly kilometry na godzine. Reszta, to to samo co w prologu.

Komentarz

Ten time trail to kpina. Myślałem ,że wypuszczą coś na miarę złota, a tu dupa. Jestem 703 w rankingu i nie mam ochoty tego poprawić.

EDIT: W sumie to chodzi o tą GT Academy i o pokazanie światu fizyki GT5, no i 210 mb.

Komentarz

wow to nawet nie ściagam 219 mb z czego 215mb zajmuje model samochodu :wink:

Komentarz

Panowie z Poplyphony coraz bardziej wkurzaja wiernych fanow serii GT. Taki Time Trial jest tylko tego dowodem. Nie zdziwcie sie, jesli do marca ( ) zobaczymy jeszcze nie jedno takie wkur*iajace g*wno. Teraz wrzuca cos w rodzaju "Concept Cars". Na koniec skleja to wszystko, dorzuca 700wozow z GT4, tras i kilka nowych. Dostaniemy gniota, na ktorego musieli ludzie czekac tyle lat. Ale to przeciez kolejna czesc GT, calkiem nowa...

...calkiem nowo odgrzany stary kotlet z nowa panierka

Komentarz

W marcu GT będzie dla skośno okich a do nas przyleci kilka miesięcy później <żal> co do reszty to się zgodzę na pewno będą fury z gt4 tylko w lepszej jakości
                      To jak by tak jebcza aktualizacja dla gt4 gdzie wszystko się poprawi dojdzie parę nowości i to wszystko i na to czekam Xlat

Komentarz

Pobrałem i pograłem powiem tak:
                        Demo jak demo szału niema zarówno graficznie jak i w interface właściwie bliźniaczo do Prologu ale...
                        Silnik na pierwszy rzut oka się różni, widać to szczególnie jadąc stockiem na N3. Czuć niestabilność i ryzyko przesady z gazem. Auto zachowuje się na prawdę dość realnie o ile można tak to nazwać.
                        W audio/video jest kilka różnic:
                        1-Asfalt nie świeci się jak psu jajca (jak w 5P).
                        2-Czuć nierówności terenu, szczególnie z poziomu kabiny widać charakterystyczne chlebotanie.
                        3-Na prawdÄ™ przyjemny pisk opon

I co mnie irytuje chyba trochę zbyt czułe sterowanie należy bardzo delikatnie operować gałką ;/
                        Tyle pierwszych spostrzeżeń Napiszę coś więcej jak jak ogarnę PCta.

Komentarz

Witam :wink: To demo to jakaś pomyłka , właśnie odpaliłem GT5p i jest o niebo lepszy, grafa , płynność animacji ale i fizyka modelu jazdy zwłaszcza na jopadzie . EPIC FAIL 2009. Tak tak wiem to tylko 220mb ale GT5p ma 2,5gb i 7 tras i 70 aut. A i jeszcze premiera gry w USA latem w EURO pewnie jesienią

Komentarz

prawdopodobnie tak będzie jak zawsze że Gran Turismo dostawaliśmy na gwiazdkę więc poczekamy do Bożego Narodzenia ale nie tego roku

Komentarz

Mnie osobiscie tez nie przypadlo do gustu. Owszem poprawili pare rzeczy. Chocby te nierownosci terenu jak tu ktos pisal, opony itd. Mimo wszystko odnosze wrazenie z auto nie jedzie po drodze a plynie, czy cos. Jak bym poduszkowcem troche jezdzil. Mam nadzieje ze ta fizyka bedzie o niebo lepsza w pelnej wersji, bo poki co o wiele bardziej podoba mi sie prologue.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X