Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ogłoszenie daty wydania Gran Turismo 5 - Oficjalne

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Ogłoszenie daty wydania Gran Turismo 5 - Oficjalne

Co ja czytałem to opóźniono TYLKO dla Japonii a nie dla US czy Europy.

Co do pokazu to też się nie mogę doczekać. Mam nadziej, że będą jakieś nowości a nie znowu odgrzewanego kotleta jeśli to ma być największe to może by tak data premiery, albo lista tras/aut, czy pokaz możliwości jakiś, tuningu na przykład, albo "super" zniszczenia. A pamiętacie ten tajemniczy, niepublikowany jeszcze trailer?

Komentarz

Wszystko juz widzieliscie. Nie spodziewajcie sie jakies gigantycznej rewolucji. Zniszczenia na poziomie tych z GRIDa czy DIRTa zobaczycie za jakies... 3 kolejne czesci, gdzie w/w gry beda na takim poziomie realizmu i zaawansowania, ze sie w glowie nie miesci.

I znow sprawdza sie powiedzenie "przerostu formy nad trescia" odnosnie tego calego bumu i wrzawy w okol premiery nowej czesci.

Komentarz

Premiera GT5 zostala znowu przelozona na blizej nieokreslony czas. Czyli jestesmy w tym samym punkcie co 4 lata temu.
        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Panom z Polyphony juz dziekujemy

Komentarz

Specjalny zabieg marketingowy. Ucichło? To przesuniemy datę, pokażemy pudełko, jakąś trasę...wszystko jest już gotowe, ewentualnie dodatkowe samochody, a żółte ludziki teraz siedzą, już liczą kasę którą zarobią i śmieją się że sramy na każdy nius który ujawnią...

Komentarz

Thooorn-Chyba zbyt siÄ™ przejmujesz.

Komentarz

Dreadlock - Thorn sie nie przejmuje, tylko jest juz zdziebko podkurwiony, tak jak wiekszosc ludzi oczekajucych GT5.
                Ja, majac PS2 slyszalem, ze bedzie GT5 - podjaralem sie i zaczelem myslec, jakby tu uzbierac na PS3. Minelo troche czasu i nadarzyla sie okazja (wpadlo troche kasy) wiec kupilem PS3. Bylo info, ze bedzie Prologue, wiec sobie mysle - cool - dobra rozgrzewka przed GT5, choc wielu mowilo - "eeee, po co kupowac GT5P za 99pln jak niedlugo wyjdzie pelna wersja". Ale ja chcialem popykac. No i pykalem. Pykalem i pykalem, a data premiery GT5 zmieniana byla kilka razy. OK - mysle sobie - bede mial czas zeby kupic kiere i od razu zaatakowac GT5 full. Kupilem Driving force GT, a o GT5 ani widu ani slychu. OK - potrenuje na kierze, zeby od razu wymiatac w GT5 - no to obcykalem. Ale znowu cisza. Mysle sobie - to moze kupie G25, zeby juz wejsc pela morda w GT5. OK. Kupilem G25. Obcykalem ja. Myslalem, ze na swieta juz odpale GT5. A tu zonk. MArzec 2009. No OK - mysle znowu - do marca moze uzbieram na jakies siedzenia (bo gram na jakims kureswskim krzesle od stolu) - A tu jeb - taki chuj - zoltki znowu cos kreca - i jak tu sie nie wkurwic? No jak?

Sory za slownik.
                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

urzekła mnie twoja historia :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez nariko
                    Nowe sterowanie w Gran Turismo 5?

950 samochodów (ale bez Porsche), 20 lokacji i ponad 70 tras - tak mniej więcej wygląda wyliczanka dotycząca Gran Turismo 5, którego data premiery po dziś dzień nie jest do końca znana. Co nowego możemy dołożyć do wspomnianych wcześniej obietnic? Okazuje się, że sterowanie!

Kazunori Yamauchi wypowiedział się ostatnio na łamach USA Today na temat możliwości sterowania w GT5 - "różdżką":
                    • "Możliwość obsÅ‚ugiwania gry za pomocÄ… kontrolera ruchu daje nieograniczone możliwoÅ›ci i... warto rozważyć to jako ewentualnÄ… możliwość"

Czy sądzicie, że implementacja takiego sterowania w symulacji jazdy samochodem ma większy sens? No chyba, że chodzi o banalne czynności jak obsługa menusów, to w zasadzie czemu nie.

W tym samym wywiadzie Kaz dorzucił także swoje 3 grosze na temat "sławnego opóźnienia w Japonii". Okazuje się bowiem, że gra nie jest gotowa bo... nie jest jeszcze skończona!
                    • "Gra jest gotowa w 90%, musimy wiÄ™c doprowadzić caÅ‚ość do koÅ„ca"
                    Źródło: ps3site.pl

Komentarz

To już nawet nie jest śmieszne. Kolejny Duke Nukem Forever
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

GPS od Denso, Różdżka, ja poproszę o drukarkę Creditsów na PLN
                        Aha. I "polygoniastość" samochodów zwiększa się do 500.000

Komentarz

A to dobre

Komentarz

Co to znaczy
                            "Możliwość obsługiwania gry za pomocą kontrolera ruchu daje nieograniczone możliwości i... warto rozważyć to jako ewentualną możliwość"
                            ze sterownaie na analogu bedzie latwiejsze niz na kierownicy? Czy chodzi o wbudowany czunik ruchu w sicxaxisie? Nie mam pojecia.

Jesli auta beda mialy pol milliona poligonow, to do gry GT5 powinni dodawac kokosowa choinke zapachowa gratis, zeby przylepic sie przy telewizorze i poczuc sie jak w w aucie heheh-

Komentarz

Tutaj macie o tym GPS
                              http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5s ... tech-demo/
                              A tu o około 500k poly
                              http://www.gtplanet.net/kazunori-yamauc ... w-roundup/

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=jmfBf_sA ... r_embedded

Oficjalny trailer z E3 2010 wraz z oficjalnÄ… datÄ… wydania.

Wreszcie! :mrgreen:
                                ajj, nie wiem jak Was, ale mnie ten trailer przekonuje i niemal wynagradza czekanie. Graficznie kosmos, o model jazdy się nawet nie martwię, bo na pewno nie zawiedzie, no i wybór samochodów jak w żadnej innej grze.. dla samego Nordschleife i toru Top Gear myślę, że warto. Teraz już tylko byle do listopada.
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                                X