Re: Ogłoszenie daty wydania Gran Turismo 5 - Oficjalne
Już na tym filmiku widać, że grafika na trailerach jest mocno picowana i znając zycie, samochodu będą wyglądać świetnie, a otoczenie kiepsko.. Wiem, czepiam się
Mi również trailer się podobał, zobaczyym co z tego będzie. Kurde, tak patrzę, to chyba sam jako fan serii miałbym smaka na PS3 ... Ale to jak GT4 skończę, akurat do tego czasu zleci
Ważne, aby było można robić tory ala Toscania w Rally. To by trochę rozbudowało rajdy WRC. Edytor będzie raczej ubogi w obiekty, ale chcę się mylić :mrgreen:
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Informacja z IDG.pl
"Gra z 4-letnim cyklem produkcyjnym to duże ryzyko. Świat elektroniki nie stoi w miejscu. Andy Burt z zespołu Sony Entertainment zapewnia jednak, że o Gran Turismo 5 nie ma strachu. Jego zdaniem, każdy fan gier komputerowych powinien wyczekiwać nowego tytułu, a na zachętę przedstawiał możliwości, jakie daje GT5.
W najnowszej części legendarnej produkcji, gracz sam będzie mógł zbudować swój samochód i pozmieniać wszystkie jego parametry. Co więcej, można będzie modyfikować trasy, ilość i kąt zakrętów, szerokość toru i mnóstwo innych szczegółów. Edytowanymi trasami będzie można podzielić się z innymi graczami online.
Poprzednie wersje Gran Turismo to hitowe tytuły użytkowników PlayStation. Czy następca im dorówna? Dowiemy się 3 listopada, gdy gra pojawi się w Polsce. Platforma: PlayStation 3. "
Z tym modyfikowaniem tras to ciekawa sprawa.
Wyczytałem również gdzieś, że ta najbogatsza wersja Gran Turismo 5 Signature, będzie kosztować 170 Euro. Czy ja wiem czy to dużo? W sumie normalna cena za to co w tym zestawie się znajduje.
Zamieszczone przez Turo
Wyczytałem również gdzieś, że ta najbogatsza wersja Gran Turismo 5 Signature, będzie kosztować 170 Euro. Czy ja wiem czy to dużo? W sumie normalna cena za to co w tym zestawie się znajduje.
Przeszło 600 złotych to dla Ciebie normalna cena? Pokaż mi inną kolekcjonerkę, która tyle kosztuje...
Komentarz