Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Online PS3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Online PS3

Mam pytanie dotyczące online+ps3. Jaka wymagana jest przepustowość? Czy Ps3 połączy się z routerem przez WiFi? No i jak wygląda sprawa z płaceniem ze ściąganie gier.

Re: Online PS3

1.Im więcej tym lepiej, a tak na poważnie to 3-4 Mb/s powinno wystarczyć.
    2.Nie jestem pewien ale na 99% tak, jak coÅ› to GOOGLE
    3.Musisz mieć konto w banku , to jest chyba oczywiste :wink: .Ja np. musiałem w swoim banku zgłosić chęć dokonywania zakupów online i wtedy dostałem oddzielną kartę kredytową.
    Przy zakupach w PlaystationStore(PSS) podajesz nr. karty i w ustalonym terminie kasa jest ściągana z Twojego konta.I to chyba wszystko.Powodzenia
    Tylko dwie rzeczy są nieskończone:
    Wszechświat oraz ludzka głupota -
    choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Komentarz

O matko. To ja ze swoim 1 Mb/s nie ma nawet co rąk brudzić sobie.

Komentarz

Też mam coś koło 1mb, ale nie wydaje mi się, że takie 3-4 aż są potrzebne W sumie to nie wiem, nie grałem jeszcze na necie...

Komentarz

3-4 mb/s to chyba przesada, ja mam na pewno mniej, a nie mam żadnych problemów z grą online.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Przy 512 to już pewnie całkiem do domu...

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Przy 512 to już pewnie całkiem do domu...
              Czy ja wiem? Nie wiem czy do PS3 jest potrzebny jakiś mocny internet Sam mam dosc słaby (nie jestem pewien czy to 1mb czy może nawet 512) a chodzi bardzo ładnie ; )
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.

Tutaj możesz w łatwy sposób sprawdzić wydajność łącza. :wink:

Komentarz

Osobiście posiadam 1,2 Mb/s i nie mam problemu z jakimiś lagami czy ładowaniem się gier :wink: Wydaję mi się że 3-4 to gruba przesada jak na Polskie warunki :wink: 1-2 w zupełności wystarczy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                    Osobiście posiadam 1,2 Mb/s i nie mam problemu z jakimiś lagami czy ładowaniem się gier :wink: Wydaję mi się że 3-4 to gruba przesada jak na Polskie warunki :wink: 1-2 w zupełności wystarczy :wink:
                    Być może , ale wez pod uwagę , że w Polsce jest już nawet internet 16Mb/s(netia) i to nawet za niezłą cenę, a z tego co się orientuje to Telekomunikacja ma wprowadzić złącze 25Mb/s... Podając 3-4Mb/s podałem optymalną prędkość złącza żeby nie było większych problemów.Ja mam złącze 10Mb/s i zdarza mi się mieć kłopoty z netem , ale to jest raczej wina Sony.

Komentarz

Jeśli dobrze pójdzie to w okolicy 14 lutego będę się cieszył PS3. Dzięki za odpowiedzi. Pożyjemy, zobaczymy jak będzie.
                      Jednak nie poszło dobrze. jak pech to pech

Komentarz

Witam

Ja mam PS3 podlaczona do net zwyklym RJ45 szybkosc lacza 1 mb/s z tpsa troche gram po necie troche sciagam dem zajawek itd z psn po pare gb w tygodniu z psn i naprawde lacze nie jest za wolne wszystko sprawuje sie nad wyraz dobrze a mialem obawy.

Pozdrawiam Gustaw.
                        Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Pastor, bez przesady, lacze 4MB do optymalnej pracy PS3 online? 2MB wystarczy w 100% a jesli ktos ma to szczescie i ma lacze symetryczne, to wystarczy 1MB. Ja mialem 6000 teraz 16000kbit/s i bywa, ze mam lagi i przeskoki w Fifie czy GT, zatem to juz nie wina lacza tylko albo sprzetu albo lacza przeciwnikow.
                          "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

W/g mnie to bardzo dużo zależy też od dostawcy internetu.O ile z graniem online nie mam większych problemów to już ze ściąganiem plików z PSS to już inna bajka.Przykład?no to lecimy:

W dniu premiery dema Killzona 2 na PSS około 17.30 zacząłem zasysać gierkę.Ślimaczyło się to trochę , ale myślę sobie ludziska rzucili się na demko to i serwery obciążone.Około 20.30 miałem jakieś 40% demka , czyli nieciekawie .Mniej więcej w tym czasie konsolę włączył kumpel ,więc napisałem mu żeby ściągnął sobie demko.O 23 miałem ściągnięte jakieś 60% , a kumpel 75%.Co w tym dziwnego?Otóż moje złącze ma 10Mb/s a kumpla 1Mb/s. WTF? Normalnie jakaś masakra Na koniec dodam, że nie ściągnąłem tego demka tego dnia , a kumpel tak.Ja mam internet od Astera a znajomek od Netii. Dlatego napisałem że 4Mb powinno być optymalne , bo sugerowałem się podobnymi "przygodami".

Zmieniam dostawce internetu...

Komentarz

PracujÄ™...
                            X