Nie, GT5 wspiera tylko kiery Logitech'a i Thrustmaster'a. I to jeszcze tylko poszczególne modele np.: G27 lub Driving Force. W opcjach GT5 są one wymienione. Na żadnej innej kierze nie zagrasz.
Nie, GT5 wspiera tylko kiery Logitech'a i Thrustmaster'a. I to jeszcze tylko poszczególne modele np.: G27 lub Driving Force. W opcjach GT5 są one wymienione. Na żadnej innej kierze nie zagrasz.
Jak wygląda sprawa z zapisywaniem wyścigów?
Zapewne po zjeździe do boksu trzeba kliknąć "zawieś"?
Czy przy kolejnym odpaleniu gry od razu wczytuje mi wyścig?
Jak wygląda sprawa z zapisywaniem wyścigów?
Zapewne po zjeździe do boksu trzeba kliknąć "zawieś"?
Czy przy kolejnym odpaleniu gry od razu wczytuje mi wyścig?
Dokładnie tak. Klikasz zawieś i potem przycisk PS i wychodzisz z gry. Gdy potem włączysz gre to od razu załaduje Ci się wyścig w momencie, gdy samochód wjeżdża w pit lane.
Ktoś mi powie dlaczego PD nie dało możliwości wyboru auta między LHD a RHD, przyznam szczerze że autami z kierownicą po prawej stronie średnio mi się jeździ, a może to kwestia przyzwyczajenia. Generalnie tylko europejskie i usa auta maja kierownicę po właściwej stronie, a azjatyckie już nie. To jakiś problem dodać funkcję mirroringu obrazu z kabiny, przecież tam nic nie trzeba zmieniać w zasadzie, no trudno najwyżej zegary będą na desce w odwrotnej kolejności.
Ktoś mi powie dlaczego PD nie dało możliwości wyboru auta między LHD a RHD, przyznam szczerze że autami z kierownicą po prawej stronie średnio mi się jeździ, a może to kwestia przyzwyczajenia. Generalnie tylko europejskie i usa auta maja kierownicę po właściwej stronie, a azjatyckie już nie. To jakiś problem dodać funkcję mirroringu obrazu z kabiny, przecież tam nic nie trzeba zmieniać w zasadzie, no trudno najwyżej zegary będą na desce w odwrotnej kolejności.
Twórcy GT to perfekcjoniści. Nie mogą sobie pozwolić na to, aby ich samochód Premium, miał źle odwzorowane wnętrze. Stąd pewnie brak opcji mirroringu wnętrza. Bo wiadomo, wersje europejskie samochodów nie tylko różnią się kierownicą po innej stronie, jak na 1 rzut oka się wydaje. Kiedyś Kaz wypowiadał się na ten temat. Mówił właśnie o tym, że samochody Premium są odwzorowane z dokładnością do odpowiedniego rodzaju nici na tapicerce. Może dlatego zrezygnowali z tej opcji, aby nie robić sobie więcej roboty...
Mi się równie dobrze jedzie z kierownicą po lewej jak i prawej stronie. Kwestia przyzwyczajenia.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz