Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Dzisiaj wbiłem na 35lvl B-spec i dostałem kupon podarunkowy na auto RED BULL X2010 S.Vettel czy to normalka że na tym poziomie dostaje sie to auto czy miałem jakiegoś big farta w losowaniu ?

Komentarz

Normalne, też miałem. Szkoda że w grze nie ma więcej takich niespodzianek

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
        ps. zmień podpis, ok? albo chociaż gwiazdki dodaj
        Dokładnie, to kulturalny portal jest

Zamieszczone przez Londevin
        Szkoda że w grze nie ma więcej takich niespodzianek
        Ano i tu się mylisz - luk at dys: viewtopic.php?f=16&t=6329

Komentarz

siemanko mam pytanie... posiadam PSEye, tracking dziala git... ale czy moge jej uzywac w wyscigach online jako mikrofon? bo niby ona ma wbudowany.

Komentarz

Zamieszczone przez osa54
            czy moge jej uzywac w wyscigach online jako mikrofon?
            Możesz

Komentarz

ale kurcze jak ustawic ta kamere? bo ten tracking juz ustawilem... a jak wchodze do lobby i jak mowie cos to nikt mnie nei slyszy :/

Komentarz

Mam taki problem założyłem konto na PSN w danych osobowych wpisałem jakies głupoty tak samo data urodzin i zainstalowałem na tym koncie użytkownika GT5 i mam taki problem zapomniałem hasła do konta PSN przypomnienie hasła nie wchodzi w gre bo nie wiem jaką datę wpisałem przy rejestracji konta Czy jest możliwość zrobić kopię wszystkiego z gt5 i skopiować na innego użytkownika tak żeby działało? Mam drugie konto PSN ale na innym loginie w ps3

Komentarz

Dziś przyszła do mnie DFGT i mam pytanek w sumie kilka:
                  -w GT za wiele tam opcji nie ma, kiera chodzi fajnie, tylko jak jest z tym 900 stopni obrotu? Kiedy to działa, kiedy nie, jak poznać?
                  -pod PC jak ogarnąć tego profilera, robię sobie profile, ale kiera się nie słucha tych profili i jest do dupy, jedynie jak ustawię te główne ustawienia to kiera się słucha, WTF?
                  -np w takim Dircie 2 na PC jak ustawić blokadę obrotu na ileś tam stopni? Ustawiam w profilerze np 200stopni i faktycznie kiera stawia twardy opór w pewnym momencie skrętu, włączam grę i już kręcę kurde ile wlezie...WTF?

Dzięki za odp

Komentarz

pytanko odnośnie sav'ów mam chodzi mi o to że zapisałem sobie na pendrivie i wgrałem u znajomego i nie działają... robię coś nie tak czy ogólnie nie da się na przenieść na inna konsole konto?
                    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                    B Spec - 40 level
                    60 x Gold
                    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
                      pytanko odnośnie sav'ów mam chodzi mi o to że zapisałem sobie na pendrivie i wgrałem u znajomego i nie działają... robię coś nie tak czy ogólnie nie da się na przenieść na inna konsole konto?
                      Z tego co wiem, to save jest przypisany do konkretnego konta PSN, na innym nie zadziała. Jakby tak było, to ludzie by sobie kopiowali save'y od znajomych i od razu mieliby powiedzmy 40 poziom. To byłoby za proste Musisz się u znajomego po prostu zalogować na swoim koncie

Komentarz

podałem mu dane wszystkie i nie działalo coś muszę jeszcze pokombinować w takim razie dzięki za info
                        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                        B Spec - 40 level
                        60 x Gold
                        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Mój problem: Tworzę pokój w poczekalni to jest OK i przenosi mnie do rzeczonego pokoju i w lewym górnym rogu pisze numer pokoju, np. 1472 - 6238 - 5209 - 5392. Ale gdy mnie wywala i próbuję powrócić do pokoju to otwieram ten globus obok "STWÓRZ NOWY" i wpisuje ten nr. pokoju (bez myślników i odstępów bo więcej się nie zmieści) i pisze mi że nie znaleziono pokoju!! Co Mam Zrobić ?

Komentarz

Jeżeli ty jesteś gospodarzem pokoju i ciebie z niego wyrzuca, a przy zakładaniu pokoju nie zaznaczyłeś, że jest stały gospodarz pokoju, to ten pokój po prostu znika i wyrzuca wszystkich w nim. Jeżeli zaznaczyłeś bez stałego gospodarza, to po opuszczeniu pokoju przez ciebie, będzie on dalej funkcjonował pod warunkiem, że ktoś jeszcze się w nim znajduje. Osoba ta zostaje wtedy gospodarzem. Jeżeli nie było nikogo oprócz ciebie, pokój przestaje istnieć i nie wyszukasz go ponownie. Zakładasz wtedy sobie nowy pokój.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Witam,
                              mam problem z logowaniem się do playstation network w gt5.

Uruchamiam grę, pyta się czy zalogować sie do play network, podaję email i hasło --- mieli mieli mieli i nic. Net mi działa, bo sprawdzałem w wyszukiwarce itp. Dane login i hasło poprawne na bank...

Mija jakiś czas, i mam komunikat, że minął czas na logowanie czy coś w tym stylu.

Mogę prosić o pomoc?

p.s. właśnie spróbowałem się zalogować przez PC tutaj:https://store.playstation.com/accoun...setFlow.action
                              i mam taki komunikat:
                              Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

pozdr

Komentarz

Konserwacje serwerów są prowadzone. Spróbuj ponownie później.
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X