Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zamieszczone przez Londevin
    Zamieszczone przez BelegU$
    Może hakerzy karają Sony? :mrgreen:
    Szkoda że karają też nas, zwykłych graczy...
    Zgadza się, niestety...

Komentarz

Zamieszczone przez HAJ$u
      Panowie nie ten temat trochę, ale czy działa Wam PS Network? bo nie mogę się zalogować;/
      Panowie jest oficjalne oświadczenie Sony - jak dla mnie kompletna załamka i porażka Sony... :/
      http://pl.playstation.com/ps3/news/arti ... 82ugi-PSN/

Komentarz

Nie musisz w każdym temacie pisać

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
          Nie musisz w każdym temacie pisać
          Napisałem tylko w dwóch - myślę że sprawa jest na tyle poważna że wyjątkowo wybaczysz

Komentarz

Heh no dobra

Nawet w w tvn'nie w głównym wydaniu wiadomości o tym mówili

Komentarz

• oznaczenia w garażu

czy wie ktoś z Was co oznaczają te kolorowe kropeczki przy niektórych autach na liście w garażu??

A-Spec - 30lvl
              B-Spec - 40lvl

Komentarz

witam (post nr.1)
                mam klika pytan... chcialbym zagrac w GT5 od zera ale rowniez chce zeby moj dotychczasowy profil zostal ze wszystkimi samochodami itp. itd. Podobno zeby zagrac w GT5 od nowa musze zrobic drugi profil na PSN. I teraz pytanko pierwsze: czy jesli wyloguje sie z mojego dotychczasowego profilu i zaloguje na nowym, wlacze GT5, przejade kilka wyscigow to czy moj stary save przypadkiem nie zostanie usuniety z konsoli?... a jesli zostanie usuniety to czy ten save jest na PSN i sciagnie sie gdy zaloguje sie na moj stary profil spowrotem? I czy na dwoch profilach mozna grac na jednej kopii gry?
                pozdrawiam

PS. sorry za bledy ale jestem w niemczech a tu na klawiaturze nie ma polskich znakow

Komentarz

Zakładasz nowy profil i grasz w GT5 od nowa a jak Cie najdzie ochota to wchodzisz na stary profil i grasz w GT5 od takiego momentu w jakim go zostawiłeś

Prosty przykład:
                  Ja jednej konsoli (mojej) ja mam 92% gry i 795 samochodów a brat tez założył sobie profil i ma 40% gry i 72 samochody. W niczym to nie koliduje abyśmy mogli grac na przemian Moje postępy w grze nic nie zmieniają u niego.

Komentarz

Czy może ktoś mi powiedzieć czy w wyścigu Le Mans 24h jest tylko jedna grupa tych najszybszych aut np Audi R10 TDI czy Peugout 908 HDI czy np bierze udział wieksza ilość aut i klas tak jakto ma miejsce w prawdziłym LeMans 24h? Mam dopiero 33lvl wiec sam nie moge tego sprawdzić

Komentarz

Zamieszczone przez Maverick
                      Czy może ktoś mi powiedzieć czy w wyścigu Le Mans 24h jest tylko jedna grupa tych najszybszych aut np Audi R10 TDI czy Peugout 908 HDI czy np bierze udział wieksza ilość aut i klas tak jakto ma miejsce w prawdziłym LeMans 24h? Mam dopiero 33lvl wiec sam nie moge tego sprawdzić
                      Oprócz wspomnianej przez ciebie, najszybszej klasy LMP startują też samochody klasy GT1 oraz GT2, jak np. Dodge Viper GTS-R Team Oreca Race Car

Komentarz

Czy ktoś sie orientuje czy można pobrać z PSN lub kupic gdziesz jakies dodatkowe auta do GT5?

Komentarz

Nie ma żadnych dodatkowych aut ani dodatków i na razie nic nie wskazuje na to by takie coś wypuścili

Komentarz

Nie licząc oczywiście specjalnych modeli "Chrome Line" w edycji kolekcjonerskiej i "Stealth" w sygnaturowej. Na Allegro byli tacy multiliderzy co je sprzedawali...

Komentarz

czesc witam, szukałem tego pytania ale nie znalazlem wiec pytam

-chce stworzyc pokój w którym wymogiem bedzie auto np. bmw m5.
                              i teraz pytania czy to mozliwe ? bo nie potrafie tego zrobic, auto nie jest z "proponowanych" ale jest w moim garazu

-czy mozna w kryteriach zaproponować auto które np. nie wystepuje w garazu graczy ?
                              tzn ja mam M5 , ty nie, ale mozesz nim wystartować

-czy kolejnym kryterium moze być kraj pochodzenia samochodów?

-przedni / tylny naped ?

biore pod uwage tryb "zawody sezonowe" w ktorych wszystko jest z gory narzucone i wedlug mnie jest to rewelacja, ktorej niestety w grze "online" nie widze \

pozdr
                              RWD JEST JAK SEX, PO CO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM? SKORO MOŻNA DAĆ OSTRO W PIZ**!

Komentarz

Zamieszczone przez malarz84
                                czesc witam, szukałem tego pytania ale nie znalazlem wiec pytam

-chce stworzyc pokój w którym wymogiem bedzie auto np. bmw m5.
                                i teraz pytania czy to mozliwe ? bo nie potrafie tego zrobic, auto nie jest z "proponowanych" ale jest w moim garazu

-czy mozna w kryteriach zaproponować auto które np. nie wystepuje w garazu graczy ?
                                tzn ja mam M5 , ty nie, ale mozesz nim wystartować

-czy kolejnym kryterium moze być kraj pochodzenia samochodów?

-przedni / tylny naped ?

biore pod uwage tryb "zawody sezonowe" w ktorych wszystko jest z gory narzucone i wedlug mnie jest to rewelacja, ktorej niestety w grze "online" nie widze \

pozdr
                                Można tylko narzucić samochód który znajduje się w garażu online. Nie da się narzucić wyżej wymienionych przez ciebie opcji.

ps. zmień podpis, ok? albo chociaż gwiazdki dodaj
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X