Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

z powyższymi naleganiami Moderatora rozmowy of topic-owe poza turniejem załatwmy tutaj

Dziękuje za wyręczenie :wink:

Moderator Serwer

Komentarz

PiotrB w temacie "Turniej GT4" napisał:

"Nie widziałem w akcji Artura Celesa, ale sądzę, że nadal to on jest Nr 1 w GT4 w Polsce. Bo co do GT1, GT2 czy GT3 to nie mam żadnych wątpliwości"

Artur Celes mieszka w Strzelcach Opolskich i kiedyś z nim rozmawiałem (telefonicznie).Prosiłem go żeby mi podał ustawienia do Escudo w GT2 żeby wykręcić max speed.Chciałem wiedzieć jak on to robi?.Niestety powiedział mi że konkurs w PSX Extreme jeszcze trwa i ustawień nie podał.Zresztą póżniej PE podało jego ustawienia (niepamiętam numeru wydania).
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja mieszkam 5km od Strzelec Oplskich i tam chodzę do szkoły. Osobiście Artura nie znam ale parę razy na mieście go widziałem.Co do jego osiagnięc jeśli chodzi o GT to dla mnie jest najlepszy.

Komentarz

No właśnie w ustawieniach też jest niesamowicie dobry i nie raz w Kąciku Wyścigowym w PE widziałem jego czasy z testów na 400, 1000m oraz na Top Speed.

Komentarz

Wielkie dzięki i przepraszam za utrudnienia , ale nadal nie mogę znaleść, gdzie i jak można byłoby dostać Forda Mustanga SVT. Wiem, że już nie muszę sobie tym zawracać głowy, ale skąd Wy go macie, a ja go nie mam... Przeglądłem już wszystkie artykuły z listą samochodów do zdobycia i jego tam nie ma...

Komentarz

Used Cars Lot (Late '90`s)
              narancs alternativa

Komentarz

Mam pytanko.Czy wyścig nr 5 trwa do Niedzieli 22 kwietnia?, Czy jest przewidziany inny termin podawania czasów z tego wyścigu?
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

trwa do 15 kwietnia, ale że jest to już ostatni wyścig w tym turnieju to jeśli będziecie potrzebowali więcej czasu to nie ma problemu

Komentarz

Coś ta końcówka turnieju się strasznie przeciąga....
                    Mam pytanko: czy będzie "nowa seria" z tą nową punktacją, którą zaproponował dj??

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                      Coś ta końcówka turnieju się strasznie przeciąga....
                      Mam pytanko: czy będzie "nowa seria" z tą nową punktacją, którą zaproponował dj??
                      Pewnie część z nas zadaje sobie te pytanie problem tylko kto zorganizuje. Ja proponuje żebyś srobił to Ty Jakieś zaostrzenia zasad czy tez ich zmiane mozna by było zrobić przez sonde, aby przygotować podłoze pod nowy turniej. Moze tak zrobimy coś w Licence, albo Driving Missions :> oczywiście o tych dłuzszych odcinkach, zaostrza to minimelne ściecia, kazdy wyszlifuje sobie lepsze czasy, a ja bede walczył tym samym na cyberscore.net xD

Komentarz

problem tylko kto zorganizuje. Ja proponuje żebyś srobił to Ty
                        a dlaczego akurat ja?? :wink: nie wiem czy znajde na takie coś czas, nie mam doświadczenia, ale pomyśle nad tym...
                        Moze tak zrobimy coÅ› w Licence, albo Driving Missions
                        -> bardzo fajna propozycja.

Komentarz

jeszcze nie wszyscy dostarczyli czasy z ostatniego wyścigu!!!
                          pomysł na żyłowanie czasów w Licence albo Driving Missions nie jest zły

Komentarz

Mnie pomysł z licencjami się podoba, poza tym punktacja F1-style.
                            No i najważniejsze - pytanie ile osób zgłasza chęć udziału w zawodach (może by zrobić osobny topic, gdzie byłaby data rozpoczęcia Mistrzostw i gdzie każdy chętny mógłby się wpisać)

Komentarz

Ale jak Wy myślicie... same licencje i driving mission, czy mieszane: licencje, driving mission i tak jak było w poprzednim turnieju, czyli trasa i auto?
                              Proponuje zrobić sonde z w/w propozycjami, wybrać np. 10, na których będziemy jeździć i ułożyć kolejność na cały turniej, żeby nie było już problemu typu "on jeszcze nie podał trasy". Tak jak to jest w F1 i WRC. Gdzie się będziemy ścigać wiemy od początku.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X