Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Special Series

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

taka sonda juz istnieje a samochod to Mazda MX5 z 89 roku a tak wogle to samochody maja byc bez tuningu i zdjeice jako dowod

Komentarz

no i znalazlem owa mazde w komisie lata 80 5 tys cr hehe teraz ruszam do arcade a tak wogole to moze jakis czas zkonczenia ?

Komentarz

Tsukuba czas wstepny 1:11.352

Komentarz

ja jezdze w gran turismo mode, seria, opony sports medium, moze na racing super soft bedzie lepiej
          moj kontroler to jakis nieoryginalny ds2 ( to nie to co oryginal, niestety)
          1:11:300
          narancs alternativa

Komentarz

Kombinujecie z tymi furami, że już się zakręciłęm. Ja 787B na Tokyo zrobiłem jakieś 16 i pół sekundy, dokładnie nie pamiętam ile było tego ''pół'' bo byłem po imprezie, tzn. teraz też jestem na imprezie no i właśnie kurde nie pamiętam. FAK! A może to było więcej niż pół?

Komentarz

a jakim grzybem tak szybko przejechałeś tą trase??????
              qrde ja nie moge zejśc ponizej 55 sek. a Ty mi wyjezdzasz z 16 sekund daj jakies ustawienia
              pzdr

Komentarz

16 sekund przez Tokio przecież to niemożliwe To dopiero sie uśmiałem hhehehh

Komentarz

Ale mam tubę, sam z siebie, dopiero teraz zauważyłem co napisałem. Sorry andy ale nie podam Ci żadnych ustawień, bo takowe nie istnieją, żeby zrobić taki czas. Chodziło mi o 1:16 i pół. To ładnie żem zabalował, skoro zapomniałem, że coś tu w ogóle pisałem. 16 i pół na Tokyo he, he, to dobre.

Komentarz

No to czego mnie stresujesz??;]
                    Mam zadanie pozakonkursowe Kto postawi SLR-a McLarena na tylnie koła i jakie były jego ustawienia??Czekam!!

Komentarz

Pracuję...
                    X