Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Special Series

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Special Series

Nowy turniej:
    samochód:Mazda787B
    Trasy:Tsukuba Circuit,Tokyo246R,Fugi speedway 2005GT
    i zdjecie jako dowód
    mozna podac rowniesz czas z jednej trasy i na tym zakonczyc

nie mam mazdy 787B

Komentarz

Zamieszczone przez pawel
      nie mam mazdy 787B
      To po co sie udzielasz ?? sorry za OT
      I'm lovin it...

Komentarz

bo chciałbym wziąć udział HA

Komentarz

Pomysł mi się podoba, nawet bardzo. Tylko jedno pytanie fura ma być po tunningu, czy standard. Ja osobiście proponowałbym koniów pod machę nie wrzucać, jedynie sprawa ogómienia żeby została kwestią własnego widzimisię (jak tam komu lepiej). Problem będę miał tylko ze zdjęciem bo komputera osobiście nie posiadam. Korzystam z tego w pracy ale zobaczę co się da zrobić. No ale jak już mówiłem pomysł DEBEST. A i jeszcze jedno niech każdy podaje też czy jeździ na padzie czy na kółku. Ja niestety na padzie, FAK.

Komentarz

samochód bez Tuningu Opony dowolne i wszystko chyba jasne!mozemy grzebac w sprezynach itp ale bez dodawania koni

Komentarz

Chciałbym przypomnieć, że nie wszyscy mają omawiany samochód, który z wyżej wymienionych opini byłby autem domyślnym do turnieju. Proponowałbym zmienić samochód na inny aby w turnieju mogło wziąść udział więcej użytkowników. Ale to już jest sprawa autora tematu i czy zmieni pojazd do wyścigu to jego sprawa. Ja podsunąłem tylko pomysł.

Komentarz

W sumie to masz racje....Proponuje wiec Mitsubishi Lancer Evolution VII bez tuningu
                A dla smielszych Toyota Yaris (moze byc z tuningiem)

Komentarz

ja wogóle bym proponował zrobic sonde na jakies 5 samochodow i wszystkow arcade wtedy by bylo mniej problemów. Kto zrobi sonde ??

Komentarz

Ty Exeqtor :wink: Założyłeś stronę o GT4 więc można tam umieszczać czasy jak i zacząć głosowanie dotyczące wyboru samochodu. Jeśli się zgodzisz i jeśli się zgodzi autor turnieju

Komentarz

Propozycje 5 samohodow wyslijcie na prywatna wiadomosc lub na GG 880514 bo nie mam glowy do wymyslania

Komentarz

może tak byśmy już zaczęłi

Komentarz

Czyli jak panowie, jeździmy Mazdą MX5 Miata (tak wyszło z ankiety, ale trzeba dokładnie uzgodnić którą bo jest ich kilka) najpierw po Tsukubie ?

Komentarz

tą z 89 roku

Komentarz

Proponuje zrobić to na mojej stronie , jednak założyciel tematu napisze regulamin gdyż jest to jego turniej , proponowal bym zrobic sonde proponowanych kilku aut jak cos piszcie na gg:8909385 (dawno nie byłem na forum, a na mojej stronie nic sie nie dzieje jesli ktos bylby chentny wspópracy to bardzo prosze mam juz pare pomysłów) http://gt4r.no-limit.pl/news.php

Komentarz

Pracuję...
                              X